prosze o odpowiedz
 prosze o odpowiedz  z gory thx i  p0zdr0
 z gory thx i  p0zdr0

Napisano Ponad rok temu
 prosze o odpowiedz
 prosze o odpowiedz  z gory thx i  p0zdr0
 z gory thx i  p0zdr0

Napisano Ponad rok temu
rano po przebudzeniu 1g,po treningu 1g oraz przed snem 1gChcialbym sie dowiedziec ja dawkowac HMB
z kilkoma innymi paczkami hmbz czym najlepiej mieszac zeby bylo widac jakies efekty
 bo tu jedno opakowanie rewelacji nie czyni i dopiero po powiedzmy 3 miesiacach stalej suplementacji zauwazysz pierwsze efekty dlatego bardzo nie oplacalny i przereklamowany nic nie dajacy suplement
 bo tu jedno opakowanie rewelacji nie czyni i dopiero po powiedzmy 3 miesiacach stalej suplementacji zauwazysz pierwsze efekty dlatego bardzo nie oplacalny i przereklamowany nic nie dajacy suplement   

...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
no luz ale mi tez chodzilo czy jakos przed treningem i po sie tez cos bierze... ?rano po przebudzeniu 1g,po treningu 1g oraz przed snem 1g
hmmm chodzilo mi np. czy mozna z creatyna lub jakimis gejnerami.... zeby bylo widac efektyz kilkoma innymi paczkami hmb

Napisano Ponad rok temu
toć rozpisalem dawkowanie i skoro nie napisalem w nim przed treningiem to znaczy ze sie nie bierze przedno luz ale mi tez chodzilo czy jakos przed treningem i po sie tez cos bierze... ?
 a bierze tak jak napisalem
 a bierze tak jak napisalema ja napisalem prawde ze hmb to shit i jezeli juz w nie zainwestowales to albo poprzestaniesz po 1 paczce i kupisz z odpowiednim stazem kreatyne czy gainer albo bedziesz juz ciagnal dalej przez pare miesiecy suplementacje hmb, wiec wybor nalezy do ciebie chyba ze masz pieniadze by kupic i kreatyne i hmb na kolejny miesiachmmm chodzilo mi np. czy mozna z creatyna lub jakimis gejnerami.... zeby bylo widac efekty
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
no juz zainwestowalem w hmb kupilem 300 kaps. (1250a ja napisalem prawde ze hmb to shit i jezeli juz w nie zainwestowales to albo poprzestaniesz po 1 paczce i kupisz z odpowiednim stazem kreatyne czy gainer albo bedziesz juz ciagnal dalej przez pare miesiecy suplementacje hmb, wiec wybor nalezy do ciebie chyba ze masz pieniadze by kupic i kreatyne i hmb na kolejny miesiac
 ) no i wlasnie by sie tam znalazla kasa na jakas creatyne ale ile ? tez z 300 kaps. i to mieszac ?
) no i wlasnie by sie tam znalazla kasa na jakas creatyne ale ile ? tez z 300 kaps. i to mieszac ?

Napisano Ponad rok temu
 cykl tak na 6 tygodni w treningowy wychodzi 10g w nietreningowy 5 wiec wylicz ile potrzeba na 6 tygodni
 cykl tak na 6 tygodni w treningowy wychodzi 10g w nietreningowy 5 wiec wylicz ile potrzeba na 6 tygodni  bo niewiem ile razy trenujesz. i przydalby sie transporter do kreatyny oraz jak dlugo trenujesz chociaz 6 miesiecy ?
 bo niewiem ile razy trenujesz. i przydalby sie transporter do kreatyny oraz jak dlugo trenujesz chociaz 6 miesiecy ?

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) niewiem ile g maja twoje kapsolki hehe looknij na opakowanie bo nie podales zadnego producenta to nie bede zgadywal jakiej firmy masz hmb
 niewiem ile g maja twoje kapsolki hehe looknij na opakowanie bo nie podales zadnego producenta to nie bede zgadywal jakiej firmy masz hmb

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 jesli mozesz to zalecana jest przerwa 6 godzin miedzy kolejnymi kapsami
 jesli mozesz to zalecana jest przerwa 6 godzin miedzy kolejnymi kapsami  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Pytanko (retransmisje|) | JUDO | 
 |   
 | ||
| Od czego mam zacząć??? | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||