Mam pytanko :D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rano po przebudzeniu 1g,po treningu 1g oraz przed snem 1gChcialbym sie dowiedziec ja dawkowac HMB
z kilkoma innymi paczkami hmb bo tu jedno opakowanie rewelacji nie czyni i dopiero po powiedzmy 3 miesiacach stalej suplementacji zauwazysz pierwsze efekty dlatego bardzo nie oplacalny i przereklamowany nic nie dajacy suplementz czym najlepiej mieszac zeby bylo widac jakies efekty
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
no luz ale mi tez chodzilo czy jakos przed treningem i po sie tez cos bierze... ?rano po przebudzeniu 1g,po treningu 1g oraz przed snem 1g
hmmm chodzilo mi np. czy mozna z creatyna lub jakimis gejnerami.... zeby bylo widac efektyz kilkoma innymi paczkami hmb bo tu jedno opakowanie rewelacji nie czyni i dopiero po powiedzmy 3 miesiacach stalej suplementacji zauwazysz pierwsze efekty dlatego bardzo nie oplacalny i przereklamowany nic nie dajacy suplement
Napisano Ponad rok temu
toć rozpisalem dawkowanie i skoro nie napisalem w nim przed treningiem to znaczy ze sie nie bierze przed a bierze tak jak napisalemno luz ale mi tez chodzilo czy jakos przed treningem i po sie tez cos bierze... ?
a ja napisalem prawde ze hmb to shit i jezeli juz w nie zainwestowales to albo poprzestaniesz po 1 paczce i kupisz z odpowiednim stazem kreatyne czy gainer albo bedziesz juz ciagnal dalej przez pare miesiecy suplementacje hmb, wiec wybor nalezy do ciebie chyba ze masz pieniadze by kupic i kreatyne i hmb na kolejny miesiachmmm chodzilo mi np. czy mozna z creatyna lub jakimis gejnerami.... zeby bylo widac efekty
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
no juz zainwestowalem w hmb kupilem 300 kaps. (1250 ) no i wlasnie by sie tam znalazla kasa na jakas creatyne ale ile ? tez z 300 kaps. i to mieszac ?a ja napisalem prawde ze hmb to shit i jezeli juz w nie zainwestowales to albo poprzestaniesz po 1 paczce i kupisz z odpowiednim stazem kreatyne czy gainer albo bedziesz juz ciagnal dalej przez pare miesiecy suplementacje hmb, wiec wybor nalezy do ciebie chyba ze masz pieniadze by kupic i kreatyne i hmb na kolejny miesiac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kreatyna 1000 olimpu 1 kap = 1g (5 kap)
kreatyna olimu mega capsy = 1,25g (4 kap)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu