Jakie suplementy teraz?
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chodzi o ten cały norateen to mam mieszane odczucia. Niby taki popularny i mocny booster testosteronu a ja po za agresja i rozdrażnieniem niczego nie odnotowałem. W sumie się zastanawiam bo producent podaje, że Norateen " może pomóc ci przybrać do 12kg w przeciągu tygodni". Teraz pytanie - ile tygodni? Jak długo trzeba stosować booster, żeby zaczął przynosić widoczne efekty? Ja kupiłem zapas na miesiac, i po 3 tyg nic ciekawego...
Do tego biore ester z No2 - zajebiście mnie pompuje, i siła ruszyła.
Doradźcie mi czy zainwestować w jeszcze jedno opakowanie tego noraateenu, czy w coś innego? Myślałem o X-factor ale na forum.bodybuilding.com tamtejszy naczelny chemik rozwiał moje nadzieje na temat skuteczności tego supla. Tak samo Anabolic halo i Metyl-1 , Aplodan to ściema i naciąganie kasy.
Znalazłem jeszcze jeden anabolic też z La muscle Norateen. Ale jeśli heavyweight to ściema to .....
A może ZMA? Myślałem też o BSN Nitrix? Jak skończę obecna kreatynę to mam sobie zrobić przerwę czy atakować dalej?
Dzięki za wszelkie sugestie ;]
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W przerwie kup sobie Beta Alanine czystą lub z Cissusem
OK a coś jeszcze do tego? przez jaki czas brać tę Beta alanine?
A potem co? wrócić do boozera testosteronu? Jakieś sugestie?
CONTROLLED LABS PURPLE WRATH czy czystą BA?
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
Do tego możesz około treningowo jeść BCAA i Glutamine.Betaalanine można jeść 3 miechy,czyli po tym czasie znowu możesz wejść na kreatyne.
Napisano Ponad rok temu
Ja bym wział taką beta alanine:
Do tego możesz około treningowo jeść BCAA i Glutamine.Betaalanine można jeść 3 miechy,czyli po tym czasie znowu możesz wejść na kreatyne.
Mam dostęp albo do takiej [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] albo do tego [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Które polecasz? i jak to przyjmować? tylko w treningowe dni?
Do tego myślałem jeszcze nad ZMA z tribulusem i coś na masę bo tego najbardziej mi brakuje. Mam diete i kończę drugi miesiąc na gainerach, diete zatrzymie a do tego myślałem o tym : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i po prostu DUŻO jeść a potem za miesiąc może BSN Nitrix ?
Co myślisz? BTW dziś chwila prawdy zaraz jadę siłownie i przy okazji się zważę .... zobaczymy co 2 miesiące i 4,5 tyś kcal dziennie dały
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co polecam to juz wymieniłem a nitrix mega przereklamowany
ok ale nie mam dostępu do tego co wymieniłeś, więc chyba po prostu kupię jakąkolwiek BA. A jak to najlepiej stosować?
BTW po 2 miesiącach przybrałem 7kg na diecie i gainerach + 3cm w bicepsie
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mieszkasz za granicą?Bo ta BA jest ogólnie dostępna.
Aktualnie w Dublinie. Suplementy są tutaj raczej drogie więc kupuję online [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
więc jak już pisałem myślałem żeby BA kupić [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
albo to [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] tyle że to jest niby pre-work out więc teraz się zastanawiam co by było lepsze i jak to stosować.
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Weź tą czystą.NA przyszłość zobacz czy ci się kalkuluje zamówić suple z Polski,bowiem że tak robią moi znajomi.
OK dzis zamowie, co do cen to porownywalne sa. Jesli mialbym zamawiac z Polski to przesylka bedzie duzo kosztowac (np 6kg gainera i 2kg bialka etc ) wg cennika poczty polskiej paczka zagraniczna do Irlandi do 10kg to: a) ekonomiczna - 95zl, priorytetowa - 145zl. A tutaj zamawiam online i mam przesylke darmowa i paczka jest na drugi dzien. Niektore rzeczy sa drozsze a niektore nawet tansze, zalezy co sie kupuje i gdzie.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - to najtanszy sklep jaki znalazlem z bogata oferta produktow (co tydzien sa nowe dodawane)
A ZMA do tego bedzie ok?
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ZMA może być na lepszą regeneracje.A co do zamówień z Polski to oprócz cen wchodzą też pobudki patriotyczne
Dzisiaj przyjdzie do mnie ZMA i pytanie: "w opisie jest żeby nie unikać łączenie z produktami z wapnem, a ja pije kazeine przed snem. To jak to pogodzic?
Been there, taken that