Suplementy - reportaz
Napisano Ponad rok temu
http://www.forum-kul...showtopic=36354
Napisano Ponad rok temu
zobacz jaki jest dzisiaj poziom polskiej sztangi to glownie przez koksy tak jest.kolesie do 18roku wcinaja koksu duzo a pozniej przychodza testy i lipa dyskfalifikacji sie sypie od groma.ja glownie dlatego nienawidze koksu ze sam nie biore a kolesie z ktorymi rywalizowalem walili juz konkretne dawki.koks(bez urazy)z gowna zrobi cos.dlatego popieram twoje zdanie BODY.w sztukach walki faktycznie koks moglby troszke pomoc bo zwieksza sile.ale zdecydowanie wolalbym sie podciagnac z technika a nizeli siegac po koks.takie jest moje zdanie.Jak powiedział kiedyś mój nauczyciel W-Fu były sztangista ,,Sterydy się bierze gdy grozi mistrzostwo'', on został wicemistrzem Polski
Napisano Ponad rok temu
RACZEJ nie wezme
Napisano Ponad rok temu
Kilka lat temu byłem świadkiem tzw. solówki, nie pomiędzy jakimiś pionkami, chłopy po przeszło 100 kg, mój kumpel wziął amfetamine przed walką, człowieku jak czołg szedł.
Twoje dzignie i reszta tych smiesznych rzeczy nie liczy się jak koleś nie czuje bólu i jest nie do zdarcia.
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
wiem że jak sie naćpa to go można kroić
ale takie coś jest chore, ozatym większość tych ćpunów
w końcu wyląduje w szpitalu
pozatym mam tę satysfakcję że umiem dobrze walczyć w każdych warunkach
a nie tylko wtedy jak się naćpam. A dźwignie, bloki rzuty itp
to nie są żadne śmieszne rzeczy po prostu sporo ludzi chodzi sobie do "szkółki niedzielnej" na SW a potem szpanują że niby co to nie umieją
i kurna próbują komuś jakąś dźwignie założyć i jest obciach na całego...
stąd wielu uwarza że SW jest nieskuteczne przez takich właśnie niedzielnych kozaków.
Napisano Ponad rok temu
no ok, ale dźwignie zawsze można przeciągnąć ale wiadomo bywają przypadki że kolesie po fecie walczą nawet ze złamanymi rękomo. ale przecież są jeszcze duszenia, i myśle że tutaj jedynie one mogłyby zdać swój egzamin bo po fecie oddech staje sie jeszcze szybszy, zatem przy dobrym duszeniu koleś szybiej odpłynie. dobra ale to tylko teoria. a realia są takie że najlepiej unikać takich osób jak ognia. a jeśli chodzi o koks i SW to uważam ze na górnej półce gdzie spotykają sie ludzie o podobnym poziomie technicznym, siła ma niesamowite znaczenie. ja jednak na dziś dzień nie mam zamiaru brać koksu pomimo tego że przydałby mi sie na MT:)Twoje dzignie i reszta tych smiesznych rzeczy nie liczy się jak koleś nie czuje bólu i jest nie do zdarcia
Napisano Ponad rok temu
takie są niestety realia...przynajmniej w Polsce...
Napisano Ponad rok temu
zwiększa nieźle siłę i praktycznie zerowe skutki uboczne
(i do tego w tabsach)
tyle że jest zajebiście drogi
no i niby nacpałbym sie tym i rozpier... bym wszystkich na treningach
ale po co? póki co w moim środowisku panuje zdrowa rywalizacja
a mój trener to były mistrz polski w Judo i jak sam przyznał
nigdy nic nie brał, a znam go już 1,5 roku i wiem że nie należy
do ludzi którzy ściemniają.
I z takich właśnie osób powinno się brać przykład!
Napisano Ponad rok temu
Chłopaki ja nie namawiam was do brania czegokowiek, w żadnym wypadku.
Mam tylko nadzieje, że nie łudzicie się, że ktoś kto osiąga niewyobrażalne wyniki chociażby na świecie, spozywa tylko suplementy.
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
pozdro dla wszystkich którzy chcą być "czyści"
i mimo wszystko szacunek dla tych co biorą ryzykując zdrowie.
Napisano Ponad rok temu
no ja bym nie byl taki wylewny body.a fakt ze kosky sa w sporcie zawodowym to juz norma a nie wyjatek niestetyi mimo wszystko szacunek dla tych co biorą ryzykując zdrowie.
Napisano Ponad rok temu
a nie o takich co żreją co popadnie byle tylko coraz więcej krzeseł na stadionie wyrwać...
co nie zmienia faktu że jestem do jednych i drugich
totalnie negatywnie nastawiony. :565:
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
A tak poważnie - to kilka słow ode mnie: suplementy sa konieczne w kulturystyce, bo przyśpieszają osiągniecie lepszych rezultatów. A autor pyta: "po co ta cała chemia"? A powiedz mi jedno... "normalne" pożywienie - to nie chemia? też chemia...
A odnośnie koksów: to na dzień dzisiejszy nic nie wziąłem, ale nie wyklumacz takiej możliwości...