Sterydy a młodzież
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
też mam nieraz takie doły że chce więcej masy bo mi nie idzie,coś mi nie wychodzi itp i wtedy tak myślę ale zaraz mi przechodzi
no to podobnie, chociaz teraz mi masa skoczyla, moze pojdzie do przodu
chociaz taki wspomagacz by sie przydal
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak byś chciał zrobic cykl na mecie to 100tab napisz temat co i jak to ci rozpisze co do cyklu co i jak brać bo dużo razu takie cykle układałem i dużo o tym czytałem ale zawsze pod koniec mi przechodziło
jak juz mialbym mete z jelfy
WTF ?
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
do nauki kurwa a nie koksy wam w głowie
eee narazie spekulacje ale nie wiadomo jak to wyjdzie ..
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
do nauki kurwa a nie koksy wam w głowie
haha storm jak zwykle mnie rozjebie
Róbcie co chcecie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja sie zastanawiam czy już czas na kreatne a wy tu o mecie,nie szkoda wam zdrowia?
czy chcemy truc sobie zycie .. dobre pytanie ale cos za cos
chcesz byc taki musisz sie liczyc ze zdrowiem..
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
ja sie zastanawiam czy kupic białko w proszku, myślę że na wakacje sobie zakupieJa sie zastanawiam czy już czas na kreatne a wy tu o mecie,nie szkoda wam zdrowia?
EDIT 1
Tak na marginesie to ładnie spamujecie dział sterydy i prohormony, jakby to mac za dawnych czasów zobaczył to
Napisano Ponad rok temu
czy chcemy truc sobie zycie .. dobre pytanie ale cos za cos
chcesz byc taki musisz sie liczyc ze zdrowiem..
Przeciez wiadomo ze branie mety zwlaszcza w mlodym wieku zwieksza ryzyko wystepowania ginekomasti czy tradziku itd. a juz napewno zryje watrobe w mniejszym lub wiekszym stopniu Znam goscia co zaczynal w mlodym wieku i to od duzych dawek (w szczegulnosci mete ale nie tylko) teraz ma straszne problemy zdrowotne. pamietam jak brala go karetka jak tylko sie zdenerwowal. lekarz mowil ze moze nie dociagnac do 30. teraz nie moze pracowac fizycznie. do umyslowej pracy tez sie nie nadaje bo gigantem intelektu nie jest, wiec pozostaje mu stanie na bramce na dysce raz w tygodniu za 200zł i problemy z prawem bo ta praca ma to dosiebie.
Pamietaj jak zaczniesz brac to trudno Ci bedzie przestac-tak zazwyczaj jes. Jak przyzwyczaisz sie do duzych przyrostow to trudno bedzie przezucic sie znowu na suple gdzie efekty byly malo zauwazalne. moze jednak warto jeszcze troche poczekac???
Jak juz sie zdecydujesz to niech ktos doswiadczony rozpisze Ci cykl i nie zaluj pieniedzy na oslonki, witaminy i zestawy po kuracji.
Napisano Ponad rok temu
Jak juz sie zdecydujesz to niech ktos doswiadczony rozpisze Ci cykl i nie zaluj pieniedzy na oslonki, witaminy i zestawy po kuracji.
no gdybym taki cykl przeprowadzil to przeznaczylbym duza kwote, ale nie ze bym ciagle bral (tz. kilkanascie cyklow, bo wiadomo ze bym pozegnal sie z tym swiatem w szybkim czasie ), mam cel i wiem ze jak bede mial takie i takie "wymiary" to przestane bo potem to juz bedzie źle wygladac
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
no gdybym taki cykl przeprowadzil to przeznaczylbym duza kwote, ale nie ze bym ciagle bral ( bo wiadomo ze bym pozegnal sie z tym swiatem w szybkim czasie ), mam cel i wiem ze jak bede mial takie i takie "wymiary" to przestane bo potem to juz bedzie źle wygladac
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Dużo osób mówi że skończy na 40 w łapie,a dopiero wtedy zaczynaja widziec ze łapa sie powieksza, a co do odstawienia to tak łatwo Ci nie bedzie spadki bede...no gdybym taki cykl przeprowadzil to przeznaczylbym duza kwote, ale nie ze bym ciagle bral (tz. kilkanascie cyklow, bo wiadomo ze bym pozegnal sie z tym swiatem w szybkim czasie ), mam cel i wiem ze jak bede mial takie i takie "wymiary" to przestane bo potem to juz bedzie źle wygladac
Napisano Ponad rok temu
Zawsze powtarzam: Cel w kulturystyce często prowadzi do wzięcia sterydów dlatego ja celu nie mam, cwicze dla przyjemności, a efekty widac gołym okiem i co ważne jestem zadowolonymam cel
Napisano Ponad rok temu
Zawsze powtarzam: Cel w kulturystyce często prowadzi do wzięcia sterydów dlatego ja celu nie mam, cwicze dla przyjemności, a efekty widac gołym okiem i co ważne jestem zadowolony
Dawaj foty
Pomarańczowy dobrze gada Szkoda sobie psuć zdrowia sterydami a najważniejsze jest nie ulegać kolegom, którzy biorą/brali.
A wszystko przez to że chce się być coraz bardziej większym w coraz krótszym czasie
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
a później mają problemy z potencjąDawaj foty
Pomarańczowy dobrze gada Szkoda sobie psuć zdrowia sterydami a najważniejsze jest nie ulegać kolegom, którzy biorą/brali.
A wszystko przez to że chce się być coraz bardziej większym w coraz krótszym czasie
Napisano Ponad rok temu