ja jak ewentualnie taki cykl zrobie to mam taki cykl już ułożony że z wszystkim odblokiem i kuracją po cyklu wynosi mnie 600zł zdam relacje jak bym robił
napisz mi na pw albo zaluz temat tak bedzie chyba lepiej TEMACIK ;p
Napisano Ponad rok temu
ja jak ewentualnie taki cykl zrobie to mam taki cykl już ułożony że z wszystkim odblokiem i kuracją po cyklu wynosi mnie 600zł zdam relacje jak bym robił
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
daj sobie spokój, idz poogladac TV, pograj w piłke z kolegami ( tylko pamiętaj - nie koksami) a chęc wzięcia sterydów Ci przejdzie
Napisano Ponad rok temu
Mi tam wszystko jedno czy ktoś koksy bierze czy nie. Jak ktoś chce to i tak weźmie ale oczywiście można go namawiać żeby nie brał ale to i tak jego zdrowie i zycie. Sam zaliczam sie do "młodzieży" i chce brać mete i test (propi). Decyzje podjołem (może głupia) zapoznałem sie z działaniem, przeprowadzeniem cyklu, odblokiem,osłonkami i iinnymi sprawami więc krzywdy wielkiej sobie raczej nie zrobie. Igły sie nie boje więc...
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak bede robił cykl to wszystko opisze dokładnie co i jak bede zdawał relacje co tydzień to się wszystkiego dowiesz narazie kase zbieram
Napisano Ponad rok temu
No ja właśnie też
chowansky- Jest kupe materiałów o cyklach jak i co." Jak zatrzymać mase ?"- Najlepiej kreatyne brać,możesz jakiś stack i tyle
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
na pierwszy cykl sama meta by ci wystarczyłasama meta by starczyla ?? czy do tego tesc ?
Napisano Ponad rok temu
na pierwszy cykl sama meta by ci wystarczyła
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
czyli tak w uproszczeniu - przed cyklem nic na cykl sama meta a po cyklu kreta + gainer <lol2> uproszczenie na maksa
Napisano Ponad rok temu
NIe nie !!! Musisz w trakcie cyklu z metą brać osłonke na wątrobe a po cyklu coś na odblok(odblok gospodarki hormonalnej) Jak nie zastosujesz tego to wątrobe zniszczysz a po cyklu będą spadki ogromne nawet jak krete weźmiesz !
NIC NA SZYBKO TU CHODZI O ZDROWIE !!!
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
no to rozpisz jak ewentualni by taki cykl wygladał, napisz w tym temacie zeby nie robic nowego ;p
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja tam nie powiem bo tez mysle zeby kiedys brac...ale jak widze co niektorzy odwalali jak brali to szok...jest jeden koles u nas co cwiczyl pol roku..wygladal zajebiscie a teraz jak sobie wypije 3/4 piwka to znaki chce wyrywac;D
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
MP Full-contact Juniorów i Młodzieżowców-Kalisz-tak trzymac! |
MUAY THAI, BOKS, KICKBOXING, K-1 |
|
|
||
Place Street Workout dla młodzieży |
Treningi |
|
|
||