Sterydy a młodzież
Napisano Ponad rok temu
podstawowe pytania:
- skutki brania w takim wieku ?
- kumpel ma X lat i bierze, ja tez chce, co stoi na drodze ?
- co mam zrobić jak już dostałem parę strzałów ?
głównie chodzi mi o wypowiedzi na ten temat, niekoniecznie dotyczace w/w pytań,
CO WY O TYM SĄDZICIE ??
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Mikołaj
Napisano Ponad rok temu
Ogólnie ja myślę, iż jest głupotą sięganie po sterydy itp. Przecież chyba każdy trenuje dla przyjemności, a nie z przymusu. Po co więc sięgać po tego typu wspomagacze? Żeby zaszpanować przed kolegami jak to szybko on tak ładnie wygląda? A co potem? Znudzi się siłownia i efekty 'znikną'.
Masz racje ! Nie rozumiem tez takich ludzi. No ale luz bedziemy czekac az totalnie 'znikną' i wszyscy zaczniemy słuchać radia MaRyja.
To samo tyczy ludzi ktorzy :
- spozywaja alkochol
- palą papierosy
- palą trawe
- nałogowo pija kawe
- biora dragi
- nałogowo dymaja np 47
- komputerowych graczy
- siedzacych przed TV
- sluchajacy radia
itd
STOP UZYWKĄ I NALOGĄ !
Napisano Ponad rok temu
-są chude chcą szybko nabrać masy i pewności siebie itp
-zadają się z kolegami którzy biorą
-mają duże ryzyko bicia się z kimś i chcą wyglądać na bardzie zbudowanych i to zazwyczaj działa odstraszająco na niektórych
-często są upokarzani itp, chcą stać się lepsi w szybkim czasie po prostu jakaś tam nasza męska rywalizacja
To tylko takie moje sugestie z tego co zauważyłem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szanuje koksiarzy pod warunkiem ze robia ze sterydow uzytek i biora je z glowa. Najbardziej denerwuja mnie takzwani "sezonowi pakerzy"-gdy tylko zawitaja do silowni biora sie za koksowanie, po paru tygodniach pasja mija przestawaja cwiczyc i wracaja do pierwotnego wygladu. Zazwyczaj ich zamilowanie do silowni mija z koncem sezonu letniego. Znam setki takich przypadkow. Przykladem takich ludzi sa mieszkancy mojej miejscowosci, szal na tsterydy byl u nas jakies 8-10 lat temu. Nikt tak naprawde nie wiedzial co jest lepsze a co gorsze , o odblokowaniu czy oslonkach nikt nie mial nawed pojecia. Towar byl czysty poniewrz jeden koles dostawal od doktora recepty i szedl do apteki i kupowal(on sam bral caly czas ome, mial prawie 50cm w lapie a teraz nawet nie 35- juz nie cwiczy). Wtedy w naszym malym spoleczenstwie koksowalo moze nawed 40 % mlodych lebkow w wieku od 15 do 20 lat. Na publiczna silownie chodzil starszy koksiarz ktory na wlasnej skurze doswiadczyl jak to moze zaszkodzic na zdrowie kiedy bierze sie specyfiki w tak mlodym wieku(sam mial powazne klopoty z sercem)wyganial gowniarzy z silowni ale oni cwiczyli dzies po piwnicach itd. dzis nikt juz nie cwiczy i po rzadnym z nich nie widac ze kiedykolwiek trzymali sztange-GLUPOTA! A doktorka zamknieto do wiezienie poniewarz mlody ktOremu wypisywal recepty kupowal wszystko w jednej aptece i aptekarka domyslila sie co jest grane i zglosila na policje.
Inna sprawa jest gdy ktos jest w odpowiednim wieku ma odpowiedni staz. Przeciez wiekszosc kulturystów to koksiarze, dzieki koksa zdobyli slawe, pieniadze i idealny wyglad. Osiagajac cel mieli pelna swiadomosc jaka cene za to placa. Podziwiam ludzi ktorzy poswiecaja zdrowie, nawet ryzkuja zycie dla wlasnej idei.
Ps. to moje zdanie i nie wszyscy musza sie z nim zgadzac.
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moim zdaniem 80% mlodziezy siega po koksy
przewaznie to Meta - chyba najbardziej popularna
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
wybieraja mete bo nie trzeba sie kłóc-boja sie iglyprzewaznie to Meta - chyba najbardziej popularna
Napisano Ponad rok temu
Bo nie trzeba się kuć i można ją łatwo schować np. przed starszymi.
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie, meta to chyba najczęstszy steryd po który sięga polska młodzież.
Bo nie trzeba się kuć i można ją łatwo schować np. przed starszymi.
no ok, bo wlasnie dzisiaj moj kumpel chudzina straszny kupil mete ma 100 tabsow chce dokupic jeszcze, cwiczy niecale 2 miesiace <lol2>
ma 16 lat nawet nie bo dopiero konczy w grudniu, mowie mu ze za wczesnie a on swoje,
mowi ze bedzie bral razem z kreatyna kruszac mete i mieszajac, nie wiem co mu powiedziec jednak na to zeby zwatpil ;p
jakie maga byc skutki uboczne ? a jakie dodatenie ? bo powoli zaczyna mnie tez na to namawiac a ja sie szczerze mowiac "cykam" ;/
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
jakie skutki tego nikt ci nie powie zalezy od organizmu
no dobra czyli moze brac ;p i nic mu nie bedzie jesli nie bdzie przedawkowywal ..
kurde i to mnie boli bo Ci co na sucho jada to cwicza z rok dwa trzy i wiecej efekty znikome
a ci sobie zrobia 2 3 cykle jakies tam i maja lepszy efekt
i to najrsze ze w wieku 15-18 lat ;/
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja znam też takie osoby co biorąc mete w wieku 15 lat jeden przytył 8/10kg a drugi prawie nic a mieli taką samą mete od takiego samego dila też genetyka gra dużą role potem ten co nic nie przytył wzioł omke o teścia i go może ze 2kg ruszyło
nie chce nic mowic ale tez sie nad takim rozwiazaniem zastanawiam .. ;/
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
nie chce nic mowic ale tez sie nad takim rozwiazaniem zastanawiam .. ;/
Wielu chłopaków z naszego wieku ma nad tym dylemat
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tylko obydwaj chłopcy pili kurzyli i niemieli żadnej diety ani nic nawet odblolu po prostu 100tab mety i to wszystko miesiąc przed wakacjami i tyle z siłki potem i tak z tego co tyle przytył wszystko zeszło
ja chyba zarzuce sobie 200 tab mety i zobacze ktos mi napisal ze tescia do t ego
ale kurna ja sie chooja na tym znam ;/ boje sie w chooj ;/ inni lykaja i sie kluja i nic im nie jest widac efekty, a ja jak juz cos wezme to albo bedzie felerne albi nie wiem ;/
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
daj sobie spokój, idz poogladac TV, pograj w piłke z kolegami ( tylko pamiętaj - nie koksami) a chęc wzięcia sterydów Ci przejdzieja chyba zarzuce sobie 200 tab mety i zobacze ktos mi napisal ze tescia do t ego
ale kurna ja sie chooja na tym znam ;/ boje sie w chooj ;/ inni lykaja i sie kluja i nic im nie jest widac efekty, a ja jak juz cos wezme to albo bedzie felerne albi nie wiem ;/