Jaka odżywka ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
treck mass xxl,olimp gain bolic 6000,vitalmax gainer 1,vitalmax gainer 2,biogenix monster mass,olimp gainer mct. oraz z tych zawierajacych dosyc duza ilosc kreatyny w skladzie to np: treck magnum 8000.
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Aha. Taka mała prośba. Moglby ktoś podać prawdziwe nazwy tego co Joks wyzej wymienił ?:> Bo przeszukalem na strona kratyna.pl i nima takowych nazwy.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] < link to tego
Gdzie pisze ze najlepiej z kreatyna wymieszać ? Nawet sam chciałem tez kreatyne dokupic ? Jaka byście polecali do tego dobre krete ?
P.S Chce dokupic odrazu nitro bolon by potem go zaczac spożywać ? Kiedy go najlepiej zaczac spożywać ?? Po jakim zażywaniu gainera z kreta ?
Napisano Ponad rok temu
jesli chcesz sie zaczac w to bawic musisz byc cierpliwy narazie sam gainer jak bedziesz mial staz = 6 miesiecy wtedy kreta a nb2 to moze za 2 lata
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
Otóż jestem początkujący i chce kupić jakiś suplement, właśnie wyczytałem na forum, ze kreatyny narazie nie ma co, tylko Gainer. No właśnie, ale tu mam problem bo przejrzalem sklep i wpadły mi w oko następujące odzywki:
Trec Mass XXL
Olimp Gainer MCT
Olimp Super Whey Gainer
oraz Trec Magnum 8000 - tylko on zawiera jakies ilości kreatyny i właśnie nie wiem, czy w moim wypadku to dobrze, czy raczej zbędna rzecz albo może ta zawartość kreatny wogole nie robi różnicy? Co wybrac?
Napisano Ponad rok temu
jak na początek w sam raz będzie.Trec Mass XXL
do tego oczywscie dieta
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu