Siłownia-reaktywacja..jaki zestaw?
Napisano Ponad rok temu
wiek 18 lat
staż...nie wiem:)
waga 70kg
ektomorfik(wogole nie moge nabarc masy)
diatka jest ulozona,będe przestrzegal..ferie bede mial to mam full czasu podrugie maturka wiec tylko ksiazki i siłka..no może na odwrót..chce przeznaczyc tak gora 150zl narazie..co moge kupic..odzywek raczej nie chce bo to drogie a na malo starcza..poradzicie...po tym cyklu zarzuce Xpand;a albo Nitro II juz ziebrram kasiore ale to tak w marcu\kwietni..co teraz?Zeby skuteczne było..pozdro!!!!
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
p.s. z czym łączyc Cell Pumpa zeby masówke skutecznie robic?z jakas Glutaminką czy czyms takiem..czy z jakims amino??
Napisano Ponad rok temu
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co do CP kup duza puche i mono tak zebys mial 200g
treningowe rano i po treningu 9g CP + 3g mono
nietreningowe rano 9g CP + 3g mono
basen jaknajbardziej wskazany
a tak wogole to tego CP i mono wez najwczensiej w marcu lub kwietniu po 1-2 miesiacach normalnego treningu
a wogole to pojechalbym na samym mono jeszcze jeden cykl na pozniej Cp+mono ale decyzja nalezy do CIebie
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
I.Dzien treningowy
5g mono zaraz po przebudzeniu
10g CP przed treningiem
Dzien beztreningowy
i wez tak jak pisalem wczesniej i teraz kropek kreatyne dopiero po pewnym czasie treningow.
Napisano Ponad rok temu
wiec jesli bedzie bral
Kropek napisał
to bedzie mial w reningowe 14g krety a w nietreningowe 7g wiec dawka znosna mona tez mznmiejszyc dawke mono do 2g jesli ma sie jakies kapolki albo kreatyna 1000 z olimputreningowe rano i po treningu 9g CP + 3g mono
nietreningowe rano 9g CP + 3g mono

chyba ze jakis dluzszy cykl na stacku to wtedy do kazdej porcji stacka 2 tab i opakowanie 200 tab strcza na caly cykl (8-9 tyg.) na 2 puchy CR +200 tab

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Kropek napisał
mono to nie dodatek. to sie nazywa cykl ekonomiczny gdzie 1 puszka cp ma wystarczyc na tyle samo co 2 puszki cp. dlatego ja rowniez nie rozumiem czemu dawkowanie rozpisujecie mu 1 puszki cp tak jakby mial je dwie. i joks dobrze zauwazyl po co mu 14g kreatyny przy wadze 70kg? w treningowy 1x cp i 1x mono jest bardzo dobrym rozwiazaniem. wasze dawkowanie 2x cp w treningowy to juz cykl oparty musialby byc na samym cell pumpie a on przeciez ma rowniez mono wiec logiczne ze zmniejszamy dawkejesli cykl ma byc oparty na CP a mono jako dodatek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Joks napisał
I.Dzien treningowy
10g CP przed treningiem
Dzien beztreningowy
Joks napisał
w twoim dawkowaniu przy 3 dniach treniongowyc bierzemy CP 3 razy tygodniowocp bierzemy raz dziennie
chyba ze by w nietreningowe dac tez CP zamiat mono
ale te co napisales dawkownie mija sie z celem za malo CP, szkoda cyklu
no to niech bierze
treningowe rano i po treningu 6g CP + 3g mono 11 g krety
nietreningowe rano 6g CP + 3g mono 5,5g krety
w tym przypadku 450g CP i 250g mono starczy na 7,5 tygodnia

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Kropek napisał
jakto za malo cp ? przeciez cp bierzemy przed treningiem by poczuc pompe po co mu w dzien nietreningowy kolejna porcja, w nietreningowy bierzemy tylko mono na podtrzymanie bo porcja cp to bylaby marnowanie kreatyny a w treningowy wychodzi 9g kreatyny i tyle w zupelnosci mu wystarcza,zawsze sie tak rozpisywalo polaczenie cp i mono wiec niewiem po co tu jakies nowe teorie wymyslac z dawkowaniemale te co napisales dawkownie mija sie z celem za malo CP, szkoda cyklu

Napisano Ponad rok temu
jesli bedzie bral tak ja Ty mowisz to mala pucha 450g starcy mu na 2 siedmio i pol tygodniowe cykle

ten cykl bedzie oparty na mono a nie na CP
jelsi ma juz te puche 450g to chyba niech ja je na jednym cyklu a jelsi by to nie mialo roznicy tp ludzie by kupywali xp 1 puche na cykle id oetho mono a tpo tez sie mija z celem
jesli bedzie bral 30g tygodniowo to prawie wogole nie poczuje roznicy czy bedzie bral to CP czy nie moze tak jak mowisz tylko bedzie lepsza pompa
Napisano Ponad rok temu