jakby taki Snoop Dogg zobaczyl Rycha i kilku innych raperow polskich to by ich wysmial chyba
twierdzisz, ze polskim chłopakom brakuje luzu?
wiesz skąd się wzięli murzyni w ameryce?
Napisano Ponad rok temu
jakby taki Snoop Dogg zobaczyl Rycha i kilku innych raperow polskich to by ich wysmial chyba
Napisano Ponad rok temu
A kto ty w ogóle jesteś szpeniu, że od razu wyrażasz opinię np. za Snoopa ( tak jak pisałeś) ?? W ogóle masz takie prawo ?? Że wyrażasz opinie za innych . A skąd wiesz co powiedziałby Snoop ?? Wk...ją mnie takie wszech wiedzące leszcze !!!!!!!!Z amerykańskich raperów prawie kazdy pakuje na siłce, wyjatkiem jest Snoop Dogg, chociaz on ma siłownie i kilka razy w teledyskach pokazywal swoja silke w Compton . Najbardziej przypakowany jest chyba LL Cool J i moze jeszcze 50 Cent... Tamten rap to zupelnie inna bajka zreszta, tam jak masz kase wzbudzasz respekt, jesli jej nie masz jestes nikim... Dlatego teraz powstaje tyle komercyjnych kawalkow, jakby taki Snoop Dogg zobaczyl Rycha i kilku innych raperow polskich to by ich wysmial chyba ;].
Napisano Ponad rok temu
Pewnie łapali w Afryce w siatki najgorszych łamagów, którzy nie potrafili spie..lić przed siatką !!! I tak powstała ta cała Ameryka, zbieranina wszystkich narodów !wiesz skąd się wzięli murzyni w ameryce?
Napisano Ponad rok temu
Pewnie łapali w Afryce w siatki najgorszych łamagów, którzy nie potrafili spie..lić przed siatką !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A kto ty w ogóle jesteś szpeniu, że od razu wyrażasz opinię np. za Snoopa ( tak jak pisałeś) ?? W ogóle masz takie prawo ?? Że wyrażasz opinie za innych . A skąd wiesz co powiedziałby Snoop ?? Wk...ją mnie takie wszech wiedzące leszcze !!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak już to był, szkoda.Magik i tak jest najlepszy
Napisano Ponad rok temu
aha... rzucić szkołę i zacząć handlować narkotykami... rzeczywiście ideał.wszystkim idealem czlowieka, pokazywal jak postepowac w dzisiejszym swiecie
Napisano Ponad rok temu
Nie rozpędzaj się tak.Pac dla mnie byl nie tylko zajebistm raperem ale przede wszystkim idealem czlowieka, pokazywal jak postepowac w dzisiejszym swiecie
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
wygrana Kuby Grzegorzka na Adrenalin 2 w Dani |
MIXED-MA |
|
|
||
Aktualny stan zdrowia Kuby Tokarza |
JUDO |
|
|