-czekaj tylko ci strzala pierdolne
![:P](http://www.fabrykasily.pl/public/style_emoticons/default/tongue.png)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oglądałem program o tej rodzince Adamsów. Ten ojciec to niezły Ukraiński czub z UOPu. Groził trenerowi, że jeśli odejdzie to go zabije, potem coś nawywijał z matką Panka i poszedł za kratki. Specyfiki, specyfikami, ale kredka i dieta porządnie dobierana to była norma dla Panka, tak więc lecieli ostro z tematem biorąc pod uwagę nie tylko ćwiczenia. A co do tego, czy będzie kulturystą to ja bym go w żadnym wypadku nie przekreślał. Przecież jego aktualny wiek (16-18 lat) moim zdaniem to najodpowiedniejszy wiek do zabrania się za kulturystykę, a w dodatku chłopak ma znakomity start, a więc o cóż wam chodzi?
Napisano Ponad rok temu
![]()
![]()
Teraz z kulturystyka nie wiele ma wspulnego. pastawil na sztuki walki i aktorstwo
Napisano Ponad rok temu
mit o wzroscie dawno obalonyNo nie wiem. To co wypracował to jego i nikt mu nie odbierze. Wszyscy zaczynają od zera, większość z nas zaczyna mniej więcej w tym wieku w jakim on "skończył". Bo ćwiczenia przed 16 rokiem życia to dla mnie idiotyzm jest. Są na tym forum nawet tacy zapaleńcy, chciałbym ich tylko zobaczyć jakiego będą wzrostu za 3 lata.
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
mit o wzroscie dawno obalony
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja gdzies slyszalem ze stary mu dawal jakies tabletki ale nikt nie wie do tej pory co .
Napisano Ponad rok temu
hehe gdzie ty zyjesz czlowieku 60 lat do tylu ? ja mam znajomych zapasinikow co ciwicza od 12 roku zycia i teraz w wieku 25 lat maja 180-190 cm , wzrost masz w genach a ciwiczeniami mozesz go zwiekszycUważasz to za mit? Ja osobiście spotkałem się z 2 takimi sytuacjami i nazwałbym to przypadkami. Wybacz, że nie w temacie, a na jakiej podstawie został obalony?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mit o wzroście jest obalony
a ten gościu to żadna rewelacja bo każdy z nas z pewnością był by taki jak on jak by miał takiego ojca
(w sensie budowy i szybkości)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gdzies czytalem ze teraz ma 17 lat i powazne problemu zdrowotne
Napisano Ponad rok temu
Tak czy inaczej na dzień dzisiejszy słabo wygląda
a co do zdrowia;
kiedys jakis dobry trener podjol sie trenowania tego chlopca ale szybko zrezygnowal poniewarz ojciec dawal Richardowi dziwne specyfiki i nie chcial powiedziec co to dokladnie jest. trener wystraszyl sie ze to sterydy i odszedl bojac sie o zdrowie chlopaka.
Młody w wieku 25lat będzie brał 500kg na klatke pewnie xD i napierdalac milion razy na sekunde w worek
ja gdzies slyszalem ze stary mu dawal jakies tabletki ale nikt nie wie do tej pory co .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
muay thai czy krav maga? wiem,że było ale |
MUAY THAI, BOKS, KICKBOXING, K-1 |
|
![]()
|
||
Kurwa znowu;/ czy to normalne?? |
Odżywki i Suplementy |