Meta ruska i odblok??!!!!!??
Napisano Ponad rok temu
zamierzam po niej zrobić również podtrzymanie!! Hciałbym zebyscie mi powiedzieli wszystko co wiecie o mecie tego dobrego i złego !!!!!!!!!!!
ZZZZ góry dziękówa !!!!!!!!!!!!!!!! POzdro!!!!
Napisano Ponad rok temu
tu sobie o samej mecie poczytaj, po profilu wnioskuje ze nie dla ciebie saa, probowales supli ?
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
POOOOozdro!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
hce wiedziec ile mi mzoe przyjsc siły i masy
no mytego Ci nie powiemy... to zależy od twojego organizmu ale jeśli dobrze idzie Ci na suplach to po co Ci SAA?? głupota... działaj narazie na suplach
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
czekam na odc
pzdr
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
panowie zeby nie zakąłdac nowergo temaciku. to powiedzcie mi ile mniejwiwecej sie " jaki " kox rozkreca ?? wiem ze to zalezy od organizu ale czy po np peirwsyzch strzałach czuć juz przypływ tej energi czy jak ? a jak po mecie ? bo tabsach ?
no a ja sie nie zgodze z Joksem Ja już w 14 dniu na prolce byłem w huy opuchniety i czułem masakryczny przypływ siły a i to nie był efekt placebo!! ponieważ widziałem nawet po twarzy ze spuchła, podniosło mi sie ciśnienie, hyhyh i posiniały mi naczynia krwionośne...nie tyle od organizmu co od srodku dostepnego na cyklu krotkie estry dzialaja szybko,dlugie dluzej nawet do kilku tygodni gdy zaczna pozadnie trzepac, meta dziala raczej szybko kilka dni powiedzmy w granicach 5-7,porzadnie czuc juz po 2 tygodniu
A jezeli chodzi o mete to jestem zwolennikem niskich dawek rzedu 10 / 15 mg ed i u mnie wzrost siły zauwazam dopiero po ~3 tyg moze to i wina małej dawki ktura troche czasu sie musi nazbierać . ale przynajmniej jak schodziłem z mety to nie zauwazałem spadków masy , gdzie kiedyś jadąc na piramidkach po nawet 6 tabsów dziennie puchłem tylko i ta woda odpływała.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu