Rozpiszcie mi to ktos jak najlepiej pls
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
najpierw deke z mietkiem...w tygodniu 300mg deki no i mietka w piramidce
potem winko z sustkiem...wino co 2 dni 50mg i sustka 1ml co 4 lub 5 dni
Niewiem czy dobry pomysł i niewiem jak to z odblokami mialo by wygladac pomuzcie ludzieee... :)PZDR
Napisano Ponad rok temu
1-4 meta 15 lub 20mg
1-10 deca
1-10 susta
8-12 wino
zakladam ze wczesniej nie brales susty i deci wiec 1 strzal na tydzien dlatego starczy na 10 tyg a co do winka rob strzal co 3 dni, hmm dalej widze ze chciales to rozlozyc na 2 cykle ale w ten sposob uzyskasz lepsze przyrosty a pod koniec utwardzisz wszystko winkiem, jednak jezeli nadal chcesz odzielnie to polecam dece z susta bo meta to tylko pochodna tescia i niewiadomo czy deca dick cie wtedy nie dopadnie
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu

wez sama mete i wystarczy
Napisano Ponad rok temu
czy masz diete
czy brales jakies suple a jak nie brales to spierdalaj do sklepu po odrzywki a nie koksy chcesz brac
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Moj starz to prawie 2 lata i to niejest moj pierwszy cykl,ale tych koksow jeszcze niebralem oprucz mety...Joks jak mozesz to rozpisz mi to tak jak ty bys zrobił bo widze ze jestes dość kumaty z tego co czytalem na forum...
 PZDR
 PZDR

Napisano Ponad rok temu
elo..
Napisano Ponad rok temu
 PZDR
 PZDR

Napisano Ponad rok temu
 ,wrzuc to w calosc po co ma sie zmarnowac hehe,ja teraz szykuje sie na cykl z antka
,wrzuc to w calosc po co ma sie zmarnowac hehe,ja teraz szykuje sie na cykl z antka   trzeba obalic pare mitów, koleszka moj bral i zajebisty srodeczek tylko niektorzy narzekaja na niego jak na ome bo naczytali sie na necie glupot ale z glowa to i na antku zrobi sie kilka fajnych kg
 trzeba obalic pare mitów, koleszka moj bral i zajebisty srodeczek tylko niektorzy narzekaja na niego jak na ome bo naczytali sie na necie glupot ale z glowa to i na antku zrobi sie kilka fajnych kg   a zamysl mam dokladnie taki jak kolega dawka 100 mg (1 tab co 10h) przez tylko 3 tygodnie lajtowo dieta wysokobialkowa malo wegli zeby w fat nie poszly, sila i wytrzymalosc jest masakryczna no i kolega mit obalil o niewiadomo jakich przyrostach tylko 6 kg
 a zamysl mam dokladnie taki jak kolega dawka 100 mg (1 tab co 10h) przez tylko 3 tygodnie lajtowo dieta wysokobialkowa malo wegli zeby w fat nie poszly, sila i wytrzymalosc jest masakryczna no i kolega mit obalil o niewiadomo jakich przyrostach tylko 6 kg  i efektow ubocznych nie doswiadczyl watroba tez sie dobrze sprawuje bral tylko wiecej oslonek, zobaczymy jak ja stestuje
 i efektow ubocznych nie doswiadczyl watroba tez sie dobrze sprawuje bral tylko wiecej oslonek, zobaczymy jak ja stestuje  

Napisano Ponad rok temu

Joks ja też sie zastanawialem nad antkiem!! ale jeszcze mam czas mam zamiar walnąć cykl w lutym jak zrobisz cykl z antka jakos przed lutym to daj znac o efektach może sie skusze!!

Aha i uwazaj na wątrobe kumpel wpierniczał antka i brał osłonki typowo 3tab silimarolu 70,g kupa..... bierze więcej bo niewyróba jest ostra później brał po dwie tab silimarolu do 50mg antka i już nie narzekał!!
  Aha i uwazaj na wątrobe kumpel wpierniczał antka i brał osłonki typowo 3tab silimarolu 70,g kupa..... bierze więcej bo niewyróba jest ostra później brał po dwie tab silimarolu do 50mg antka i już nie narzekał!!  ciekawostka zrobił 8-9 kg masy z tego 2kg spadły
  ciekawostka zrobił 8-9 kg masy z tego 2kg spadły  
   z odblokiem zero supli po cyklu ale trzymał diete!!
  z odblokiem zero supli po cyklu ale trzymał diete!!  

Napisano Ponad rok temu
łoooo ja też tak chce8-9 kg masy z tego 2kg spadły z odblokiem zero supli po cyklu ale trzymał diete!!

Joks a jakaś relacja bedzie z cyklonu ??? chociaż daj znać kiedy bedziesz ON

[/b]
  [/b]

¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
¿uɐǝɯ noʎ op ʇɐɥʍ
Napisano Ponad rok temu
 to jeszcze mysle ze na miesiac starczy mi xpand pozniej zakupie lecytyne zeby zregenerowac sobie watrobe na wszelki wypadek odczekam z miesiac i tak styczen bede jechal, chce tylko 3 tyg bo pozniej i tak niema juz znaczacych przyrostow...a w tak krotki okres czasu nic nieodwracalnego nie powinno mi sie wydarzyc
 to jeszcze mysle ze na miesiac starczy mi xpand pozniej zakupie lecytyne zeby zregenerowac sobie watrobe na wszelki wypadek odczekam z miesiac i tak styczen bede jechal, chce tylko 3 tyg bo pozniej i tak niema juz znaczacych przyrostow...a w tak krotki okres czasu nic nieodwracalnego nie powinno mi sie wydarzyc  na watrobe zamienie sylimarol bo jest mnostwo innych oslonek i slyszalem ze niektore nawet lepsze...ale to musze stestowac i poszukac o tych nowych oslonkach,do tego oczywiscie cynk,na serducho omege3 (zaczne brac miesiac przed cyklem juz) i czosnek z apteki zeby mnie jakies przeziebienie nie dorwalo i przy okazji bede mial cisnienie w normie
 na watrobe zamienie sylimarol bo jest mnostwo innych oslonek i slyszalem ze niektore nawet lepsze...ale to musze stestowac i poszukac o tych nowych oslonkach,do tego oczywiscie cynk,na serducho omege3 (zaczne brac miesiac przed cyklem juz) i czosnek z apteki zeby mnie jakies przeziebienie nie dorwalo i przy okazji bede mial cisnienie w normie  tez z miesiac wczesniej hmm mysle tylko czy nolvy nie wrzucic do antka codziennie z 1 tab,ponoc wtedy miesien jest lepszy ale kolega bral nawet bez cynku i nienarzeka a po co przeplacac
 tez z miesiac wczesniej hmm mysle tylko czy nolvy nie wrzucic do antka codziennie z 1 tab,ponoc wtedy miesien jest lepszy ale kolega bral nawet bez cynku i nienarzeka a po co przeplacac  takze w jakis 200 zl sie powinienem zamknac z tymi oslonkami wszystkimi, najwyzej dokupie troszke witaminki zelaza bo to ponoc wazne na antku (cos z zelazem we krwi robi ale juz nie pamietam co) i najwazniejsze to obserwowac czy oczy,paznokcie i skora nie zółknie ale mysle ze 3 tyg to lajcik i chyba nawet troszke przesadzilem z tymi oslonami wszystkimi do antka no ale to i tak groszowe sprawy
 takze w jakis 200 zl sie powinienem zamknac z tymi oslonkami wszystkimi, najwyzej dokupie troszke witaminki zelaza bo to ponoc wazne na antku (cos z zelazem we krwi robi ale juz nie pamietam co) i najwazniejsze to obserwowac czy oczy,paznokcie i skora nie zółknie ale mysle ze 3 tyg to lajcik i chyba nawet troszke przesadzilem z tymi oslonami wszystkimi do antka no ale to i tak groszowe sprawy

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wino nienadaje sie do sustenonu wal deke i sustanon a wino sostaw na nastepny cykl
ehh.. nie ufaj za bardzo temu co przeczytasz w necie
wino zarzuci na koniec cyklu zeby ładny mięsień dopracowac i siłe

Napisano Ponad rok temu

Aha i masz zamiar brac jakieś suple na zakonczenie cyklu lub w trakcie??
  Aha i masz zamiar brac jakieś suple na zakonczenie cyklu lub w trakcie??

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

gratuluje zdolności górniczych...
   gratuluje zdolności górniczych...  

Napisano Ponad rok temu