Crevolution
Napisano Ponad rok temu
bo mi koles zle wyslal zamiast w2 puch cell pumpa to dostalem 1 cell pumpa i jedna tego i sie zastanawiam czy to jest lepsze bo jak tak to sobie zostawie pomozcie xD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie dokonca cp jest oparty na jablczanmie a crea na esterze (estrze nie wiem jak sie pisze)to jest praktycznie takie samo jak CP
crea dobra zecz ale ja bede robil cykl na samym cp a crea troche troche pozneij ale poloczenie cp+crea na pewno jest dobre
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
preciez piszę ze to dobre polaczenie a ja tylko napisalem jak ja bede robil (np dlatego zeby zobaczyc co lepiej bedie nam nie dzialalo)skoro juz ma to niech laczy
moim zdaniem rano CPw takim razie jak mam to jeesc ?
przed treningiem CP a po CR (lub odwrotnie)
w nietreningowe rano CP w poze treningu ew CR
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
Napisano Ponad rok temu
bralem 2 puszki
działa fajnie