KreAlkalyn - zrób to sam !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czyli 2,5 g krealkalyn wychodzi na dawka. Ja bede bral troche wiecej i zobaczymy co z tego bedzie (ale mam KA ze sklepu )
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a z tymi efektami ubocznymi to nei przesadzaj bo bare osob tak robi i nie wystepuja takie rzeczy o ktorych mowisz
Napisano Ponad rok temu
ale podzielam twoja opinie
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jest jeszcze trzeci składnik o którym nie ma nic w patencie.
a oprocz tego w domowych warunkach nie sprzężysz cząsteczki monohydratu z sodą.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
Drugie pytanie - jak jest soda oczyszczona po angielsku ? Skoro czytales ten patent to powinienes wiedziec. Pytam bo mieszkam w U.K. i nie niechiałbym kupic jakiejs - no nie wiem - zwyklej sody.
Guest_BOKSER123_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wydaje mi sie ze nie bo kapsolki tez sie rozpuszczajaWojteX to mam pytanie. Czy to musi byc proszek krety ? A co by było jak bym normalnie zazył krete monohydrat w kapsólkach i do tego połknąl troche sody na lyzeczce ? To juz nie działa tak ? Musią to byc wymieszane proszki krety i sody razem ?
sodaDrugie pytanie - jak jest soda oczyszczona po angielsku ? Skoro czytales ten patent to powinienes wiedziec. Pytam bo mieszkam w U.K. i nie niechiałbym kupic jakiejs - no nie wiem - zwyklej sody
a po 3 mam na dysku badania ze zmiana ph to shit pozniej moge wkleic w tym temacie zainteresowanym fotki z badan ktore wlasnie polegaly na dodawaniu do mono sody a pozniej wrzucanie tej mieszanki do roznych substacji typu woda, coca-cola aby sprawdzic czy te ph faktycznie powstrzymuje jakos znaczaco przemiane w kreatynine w roznych srodowiskach
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Guest_Kain_*
Napisano Ponad rok temu
a po 3 mam na dysku badania ze zmiana ph to shit pozniej moge wkleic w tym temacie zainteresowanym fotki z badan ktore wlasnie polegaly na dodawaniu do mono sody a pozniej wrzucanie tej mieszanki do roznych substacji typu woda, coca-cola aby sprawdzic czy te ph faktycznie powstrzymuje jakos znaczaco przemiane w kreatynine w roznych srodowiskach
i gdzie te fotki? To znaczy ze fakt iz soda zmienia ph w zoladku na bardziej neutralne wcale nie pomaga ? Tzn. ze soda w tej calej miksturze to placebo ?
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
BARDZO WAŻNE
kreatyna powoduje u mnie ból brzucha i sraczke, czytalem pubikacje, ze troche ludzi cierpi na takie dolegliwosci. biore kre-alkalyn z olimpa w capsach. czy jest jakis sposob, by temu zaradzic? czy trzeba calkowicie odstawic krete? bo juz 3 czy dzien jest zle, a biore od 4 i stracilem nadzieje na poprawe samopoczucia.
Napisano Ponad rok temu