Planuję codziennie z rana (naczczo) biegać tak ok. godzinkę, półtorej i dodatkowo robić 6 weidera. I moje pytanie brzmi: Czy odrazu po bieganiu robić te ćwiczenia czy np. lepiej by było na wieczór przed snem. Proszę o szybką odpowiedź

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pewnie dlatego sie zalales, a jak robisz mase to zawsze sie cos na brzuszek odlozy, a czy biegac rano hmm ? w sumie mozna wstedy powinien isc czysty miesien, niech sie jeszcze inni wypowiedza ..Aha i ostatnio brzucha nie ćwiczyłem praktycznie
Napisano Ponad rok temu
Z rana ok , ale nie codziennie i nie po godzinie czy poltorej .Planuję codziennie z rana (naczczo) biegać tak ok. godzinkę, półtorej
Nie wiem czy będziesz mial sile zeby robic po bieganiu.Czy odrazu po bieganiu robić te ćwiczenia czy np. lepiej by było na wieczór przed snem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wg mnie powienieneś robić to rano i wieczorem tylko z umiarem żebyś na drugi dzień mógł wstać , mięsnie brzucha z tego co wiem regenerują się względnie szybko,ale jak tego tłuszczu jest dużo to możesz po prostu ich nie widziećCzy odrazu po bieganiu robić te ćwiczenia czy np. lepiej by było na wieczór przed snem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja to bym się pod prąd nie podłączał
podobno dobrze przed treningiem brzucha dobrze jest brzusio wymasować i trzeć mocno żeby ciepły aż był
No i trzeba do niego mówić (płoniesz , malejesz, rzeżbisz się)
:)
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Gaspari Nutrition Cytolean V2 90 kaps.Suplement przyspieszający spalanie tkanki tłuszczowej - Cytolean V2 |
Odżywki i Suplementy |
|
![]()
|
||
spalacz tłuszczu |
Odżywki i Suplementy |
|
![]()
|
||
problem z pracą połowy mięśni brzucha |