20 lat, 70kg i 183cm, cwiczylem wczesniej pare miesiecy ale z przeprwami tzn. miesiac cwiczenia a potem przerwa z 3 miesiace i tak pare razy , jakos nie mialem motywacji, wiem ze to nic nie pomoglo i szkoda tylko było mojego czasu bo jak cwiczyc to cwiczyc, od 2 tygodni zacząłem cwiczyc regularnie 4 razy w tygodniu. Kupiłem "GAINER 737 (30% Protein )" i zaczynam sie dobrze odzywiac. Nie ma co ukrywac chudy jestem i nawet jak bede cwiczył dlugo to musze miec mase bo z czego mi maja sie te miesnie zbudowac ;-)) hehe.Jak mam zazywac Gainera do mojej wagi i cwiczen( jak juz wspomnialem 3, 4 razy w tygodniu cwicze i bede cwiczyl)??? Ile gram i kiedy !!! A i jeszcze jedno nie chce zadnych białek hmb kreatyny itd. Tylko Gainer mnie interesuje i dieta !!! Co jest potrzebne by przybrac na masie . Wyczytałem ze trzeba duzo jesc: ryz, jajka,płatki kukurydziane, tuńczyk, twarożek i co jeszcze? A do picia mleko, kawa inka i ??? Pije jeszcze magnez po treningu aby go uzupelnic to wystarczy czy jeszcze jakies witaminy pić? Z gory dzieki za informacje !!! Pozdrawiam