Winstrol Tablets
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Mogę !!skończyć samotnie, choć się będę bardzo starał idąc szczęśliwy wpaść pod koła Jaguara !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Mam takie pytanie to kurna po samiusieńkim winie(100tabs/10mg LAPharma) w tabsach(no mialem tam jeszcze clena(50tabs) na cyklu) trzeba brać odblokowanie, kurna znajomy mi zrobił rozpiske ale o odblokowaniu nie wspomniał(po za tym z tego zo widze chyba nie było potrzebne, choć w rzazucaniu towaru jestem można powiedzic nowicjuszem, wiec nie wiem co mogło być źle przez to że nie wziąłem tego odblokowania ), to potrzebne było to odblokowanie????
No i drugie ptanie, czy słyszeliscie może o stanozololu od firmy ALCHEMIA albo od firmy Dynamic Development ??????
Napisano Ponad rok temu
alchemia dobre winko
Napisano Ponad rok temu
To teraz takie bede miał pytani:
Jak teraz rozpisze sobie 200wina w tabsach to bedzie potrzebne mi odblokowanie??
Albo teraz zamiast tego w tabsach wezme kuracje w strzałach(jakies18-20 strzałów wina)??
to czy w tych dwóch w/w przypadkach odblokowanie bedzie potrzebne??
A jak dobra ta Alchemia, ktoś był na niej, jak tak to ile(100 może 200 tabs, oczywiście myśle tu cały czas o tych 10mg)??
Nio i czy ktoś słyszał o tym Dynamic Development??
dzieki za odp
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To teraz takie pytanie z mojej strony bo widze że sie na tym wyznajesz, Napisałeś: "zeby powrócić oragnizm do normalnosci", to znaczy że co, że w dalszym ciągu jest nie normalny(z wina sszedłem jakieś 5-6 tyg temu), jak tak to może cos teraz bym wziął jedna na odblok. Co poradzisz?
No i napisz mi co powinienem wziaść na odblok następnym razem, bo niechce mieć takich spadków(spadła mi siła, bo o takich spadkach pisałeś w poscie wyżej) po następnym winie.
Dzięki wielkie Joks
Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To Joks napisz mi jeszcze co miałeś na odblok po swoim cyklu z winem, i jak to brałeś(przez ile czasu to brałeś, no i jak w ciągu dnia)???
dzieki za odp
Pozdr
Napisano Ponad rok temu