cell pump + aakg????????
Napisano Ponad rok temu
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
jak już bym brał cell pumpa to razem z aakg,ale ja osobiście kupił bym STORMA z jakimś przedtreningowcem np:NO SHOTGUN,SHOCK THERAPY,NO-XTREME,SUPER PUMP,NOX STAC,sam go teraz biorę i jestem z niego bardzo zadowolony,zajebiście NOX mnie pompujewitam co sadzicei o takim cyklu... 3 puszki cell pump i 3 puszki aakg. 1 miesiac brac cell pump, 2- aaakg, 3- miesiac cell pump, 4- aakg, 5- cell pump, 6 -akg. wiem ze cykl troche dlugi ale wydaje mi sie ze dal by dobre efekty, jak sadzicei moze jakas przerwa powiecmy co 2 miesiace zrobic miesiac przerwy??? prosze o odpowiedz....
Napisano Ponad rok temu
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
jeden cykl może sobie taki zrobić,ale nie 3 takie same.Do CP dokup tanie AAKG i zrób porządny cykl
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
wolał bym aakg treca albo olimpa jeśli już.wiec jezeli sprzedam te 2 opakowania to zostanie mi cell-pumpa na 1 miesiac. i c odo niego mam dokupic??? tylko aakg z megabola??? to bym mial cykl miesieczny...
Napisano Ponad rok temu
Jedna saszetka (18g) zawiera:
arginina (związek alfa-keto-glutarat A-AKG) 5000 mg,
buforowany monowodzian kreatyny (monowodzian kreatyny 1300mg, NaCO3 100mg),
dekstroza,
jabłczan kreatyny 700mg,
tauryna 2000mg,
OH-metyl-butyrat 500mg,
kwas jabłkowy (malic acid) 500mg,
pektyna jabłkowo-cytrusowa 500mg,
ekstrakt Citrus Aurantium 130mg (8% naturalnej synefryny),
niacyna 10mg
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
za ta cenę można kupić małego SHOCKA,albo dołożyć z 20 zl i kupić dużego,albo NOZ I.V,NO-XPLODE.Nie skreślałbym go tylko dlatego że to Megabol ja pije ich nowe białka i są super,bardziej mi smakują niż Syntrax.Megabol złą opinie sobie zrobi9łem biosterolem i testosterolem,ale ich nowe produkty są super.Podaje skład nitroxa,moim zdaniem jest dobry za tą cene:
Jedna saszetka (18g) zawiera:
arginina (związek alfa-keto-glutarat A-AKG) 5000 mg,
buforowany monowodzian kreatyny (monowodzian kreatyny 1300mg, NaCO3 100mg),
dekstroza,
jabłczan kreatyny 700mg,
tauryna 2000mg,
OH-metyl-butyrat 500mg,
kwas jabłkowy (malic acid) 500mg,
pektyna jabłkowo-cytrusowa 500mg,
ekstrakt Citrus Aurantium 130mg (8% naturalnej synefryny),
niacyna 10mg
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
DNT rano 10g CP w poludnie mniej wiecej w godzinach treningu rowniez 10g CP ??? moze byc tak czy moze w dnt tez brac aakg????
Napisano Ponad rok temu
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
możesz brać tak,dzień treningowy:rano cell pump i 4 kapsy aakg przed treningiem cell pump i 4 kapsy aakg. w nietreningowy rano cell pump+4 kapsy aakg i pare godzin pozniej tak samo.ok sprzedalem 2 puszki cell-pumpa i zostali mi jedna puszka 665gt do tego chce dokupic aakg treca 240 kapsolek. prosze o pomoc jak to mam dawkowac te aakg+cell pump. pozdrawiam i czekam na odpowiedzi... ja myslalem zeby powiecmy tak DT : rano 10 g CP przed treningiem 10 g CP/6capsow AAKG
DNT rano 10g CP w poludnie mniej wiecej w godzinach treningu rowniez 10g CP ??? moze byc tak czy moze w dnt tez brac aakg????
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
starczy ci na cykl.i jeszcze pytanie cvzy te 665gram cell-pumpa starczy mi na cykl?? weglog moich obliczen starczylo by to na 35 dni. 35 dni to wystarczajaco jak na cykl na cell-pump?? prosze o odpowiedzi...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
STORM ci już odpisałmożesz brać tak,dzień treningowy:rano cell pump i 4 kapsy aakg przed treningiem cell pump i 4 kapsy aakg. w nietreningowy rano cell pump+4 kapsy aakg i pare godzin pozniej tak samo.
Napisano Ponad rok temu