Klata nie chce rosnąć..
Napisano Ponad rok temu
wyciskanie na poziomej,wyciskanie skos w góre,przenoszenie hantli nad głowę leżac lub rozpiętki,wyciskanie w wąskim lub najszerszym uchwycie..
TAK WŁAŚNIE ĆWICZE.....moze jakies inne ćwiczenie mi przepiszcie..powtarzam..wsyztsko w miare się kształtuje a klata jak trohe drgęła to tak teraz stoi i ani rusz...czekam i dzięki z góry za odp!!
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
*wyciskanie na poziomej 4x8powt
na skosie do góry 4x8powt
na wąskim chwycie 4x8powtrz lub w najszerszym chwycie 4x8powtrz
rozpietki 4x8powtorzen lub przenoszenie hantli nad glową 4x8powtrz
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ani troszkę nie urosła? A zaobserowałeś jakieś inne zmiany? Może siła wzorsła, i jakość mięśnia?Joks, To co z tą klatą?Mógłbyś mi pomóc
A jak z dietką? Z czym łączysz klatkę?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Klata urosła troche..bo jak niecwiczylem wogole to deska..ale nie duzo..i od tamtego momentu nic..wiesz siły jest wiecej...waze 70kg serie robie ciezarem 67,5kg na maxa nie wycisaklem ale mysle ze z 85-87 bym podniósł..dietki nie mam za dobrej..bo nie mam na nia czasu.Chodze na popoludniu do sql..wracam poźno..wiem ze bez diety ani rusz..ale ta klatka tez ani rusz;p
dieta to podstawa ja tez chodze do szkoly i przychodze wierczorem ale zawsze w pojemnikach biore 200g twarogu i 100g ryzu + jajka i kanapeczki tobie tez tak radze w pojemniczkach nosic bo to bardzo dobra sprawa na przerwie wszamac. I zobaczysz ze po jakims czasie bedzie coraz lepiej. Pozdro
Napisano Ponad rok temu
i proponuje mniej troche niż 16 serii - bnajwyzej rób 12 (3cwiczenia razy 4 serie albo na odwrót)
pozdro
Pozdrowienia w podpisie za pomocą skryptów są nieszczere i prostackie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-wyciskanie sztangi na skośnej ławce ok 30 stopni 4s
-wyciskanie sztangi na płaskiej połączone w supersie z przenoszeniem sztangielki w leżeniu 3s (wyciskanie jaknajwiększy cieżar, powt 10,8, 6, 4) (przenoszenie mały ciężar duża il powt ok 20)
- wyciskanie sztangi na skosie 45 stopni połączone w supersie z rozpiętkami na skosie 30 stopni 3 serie ( podobna zasada)
Może komuś pomoże, trening wykańczający, piersiowe puchną jak pała na widok pięknej niuńki
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.