TRENING MAXKAMELL
Napisano Ponad rok temu
klatka + brzuch
Wtorek
plecy + szyja + brzuch
Sroda
Yoga
Czwartek
Barki + nogi + Kaptury + brzuch
Piatek
Biceps + Triceps + Przedramie + brzuch
Sob
Wolne
Nied
Basen
Co o tym sądzicie ?
Co byscie zmienili ?
Pozdro czekam na odp.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sam rozkład treningu siłowego jest ok, tylko nie katuj tak brzucha.. dwa razy w tygodniu wystarczy spokojnie .. a specjalistą od yogi nie jestem wiec sie nei wypowiem pozdro
bardzo dobrze katuj brzuch każdego dnia treningowego, brzucha nie da się zjechac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hehe i tu sie mylisz... brzuch to mięsień jak każdy inny i również potrzebuje regenracji
racja ale niech trenuje każdego dnia brzuch, żeby przy cyklu na masę ten brzuch mu się nie zalał a wyrzeźbił... wiem co mówię
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
trening siłowy wpływa tylko na mięśnie a nie na tłuszcz.. na masie samymi ćwiczeniami brzucha sie nie porzeźbi bo zjawisko miejscowego spalania tłuszczu jest niemal niezauważalne.. czy bedzie spalał tłuszcz czy nie, decyduje dieta i bilans kaloryczny... pozdro
to zależy od genetyki czy spalasz tłuszcz przy robieniu 30sek przerwy między ćwiczeniami czy nie, ja ćwiczę na masę ogólnie a spalam też stopniowo tłuszcz i bardziej rzeźbie brzuch samymi ćwiczeniami przy czym w ogóle nie biegam , każdy z nas ma inną genetykę i przemianę materii a to też jest ważne...
Napisano Ponad rok temu
ja w sumie mam mocny brzuch i akurat nie czuje zebym go nadwyrezal takimi czestymi czwiczeniami.
ale jak robie np. w pon. to mocno a wtorek lightowo
pozdro
Napisano Ponad rok temu
to zależy od genetyki czy spalasz tłuszcz przy robieniu 30sek przerwy między ćwiczeniami czy nie, ja ćwiczę na masę ogólnie a spalam też stopniowo tłuszcz i bardziej rzeźbie brzuch samymi ćwiczeniami przy czym w ogóle nie biegam , każdy z nas ma inną genetykę i przemianę materii a to też jest ważne...
bo być może spożywasz akurat przypadkowo taką ilośc kalorii która Ci na to pozwala, żeby sie rzeźbić wcale aeroby nie są konieczne - to apropo tego że nie biegasz, ale gwarantuje Ci że będąc np na bilansie +1000 jaki musi niestety wiekszość ektomorfików trzymac na masie, nie da sie brzucha odtłuścić jego częstszym treningiem...