co to k.u.r.w.a. ma być ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to powiedz dlaczego jest lepszyjesli mowie ze cykl z samego prolo jest lepszy niz z sam,ej mety to nie mowie tego bez powoduy
Ja myśle, że to właśnie testosterony posiadają bardzo dużo skutków ubocznych i jest pełno środków łagodniejszych.prolo jest jednym z najbezpieczniejszych koksow
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
mowilem juz mnostwo razy nie chce mi sie juz o tym pisac poza tym jesli meta byla by bezpieczniejsza to byla by dobra na pierwszy cykl a nie jest wiec dlaczego tak jest ?? na pierwszy cykl bierze sie slabsze srodki i nie chodzi o mniejsza mase czy cos, chodzi o skutki uboczne. Meta ma ich moze nie wiecej ale sa wyrazniejsze i mocniejsze niz w wypadku prolki. dlatego prolo jest bezpieczniejszym koksem dla poczatkujacychNo to powiedz dlaczego jest lepszy
i o tym mowilem praktycznie w kazdym 1 cyklu jest prolo, a nie meta wiec cos w tym jest chyba nie ? skoro jest wiele srodkow lagodniejszych to czemu nie sa podwieszone ? zauwaz ze im drozszy koks tym lepszy a prolo drogi nie jest a nie jest wcale zly a meta ?? cena mowi sama za siebieJa myśle, że to właśnie testosterony posiadają bardzo dużo skutków ubocznych i jest pełno środków łagodniejszych.
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy wiesz ale to właśnie ja tworzyłem te cykle, które są podwieszone.skoro jest wiele srodkow lagodniejszych to czemu nie sa podwieszone
A mety tylko dlatego tam nie ma ponieważ sezonowcy by sie rozbestwili.
Tam są tylko przykładowe cykle i to wcale nie znaczy, ze meta jest zła na początek.
W niedługim czasie zrobie mały upgrade w topicu.
fajne wytłumaczenie ale mnie nie przekonujemowilem juz mnostwo razy nie chce mi sie juz o tym pisac
rozbrajasz mnie, jak się ceną sugerujesz to tylko pozazdrościćzauwaz ze im drozszy koks tym lepszy a prolo drogi nie jest a nie jest wcale zly a meta ?? cena mowi sama za siebie
Napisano Ponad rok temu
nie ja ale myslisz ze czym sie sezonowcy kieruja?? zastrzykow sie boja ?? ;] meta jest tania i tyle zamiast isc na impreze kupuja mete proste jak sranie !!rozbrajasz mnie, jak się ceną sugerujesz to tylko pozazdrościć
nie sledzisz moich wypowiedzi od poczatku wiec mozesz sobie myslec co chcesz poza tym nie jestem tu uczniakiem i nie piszn do mnie takich pierdol chcesz doeradzac spoko ja mam swoje zdanie i tyle jak uwazasz mete za lepszy srodek to spoko zycze zdrowiajne wytłumaczenie ale mnie nie przekonuje
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie jesteś uczniakiem, bez obrazy ale na twoim miejscu nie wywyższałbym się tak, coś się orientujesz ale głównie nie wiesz o co chodzipoza tym nie jestem tu uczniakiem i nie piszn do mnie takich pierdol
Napisano Ponad rok temu
Mogę !!skończyć samotnie, choć się będę bardzo starał idąc szczęśliwy wpaść pod koła Jaguara !!
Napisano Ponad rok temu
no i dlatego polecam na pierwszy cykl do kurrwy nędzy prolo !! kurrwa !! zacznijcie sledzic moje wszystkie wypowiedzi na ten temat barany a nie mnie osadzacieczesze bebechy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do dopingu MUSZA byc spelnione odpowiednie warunki
-staz
-wiedza z zakresu treningu
-wiedza o odzywianiu
-wiedza o srodkach farmakologicznych
-znajomosc sposobow zapobiegania (minimalizowania) skutkow ubocznych
-odpowiednie nastawienie
-KONSEKWECJA I WYTRWALOSC!!!
Po spelnieniu wyzej wymienionych warunkow kazdy koks zadziala dobrze...
Pozdrawiam...
Weteran z uszkodzonym kregoslupem...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
profil nie akutalny, a chociaz mialbym w lapie 36 to tak jak juz pisalem nie wyglad ale wiedza sie liczya ty w lapie 36
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ja mam 34 i nie jeden przedemną uciekał. hehewlasnie dlatego mam efekt a ty w lapie 36
Napisano Ponad rok temu
Ale ty masz nasrane we łbie.nie bede sie wchrzaniał do znawcos jak dawid1920 sluchajcie go on rozpisuje i doradza sterydy po ktory sie kaszlu mozna nabawic a nie przyrostow wielcy doradcy kurrwa cykl z mety ale boski cykl o ja pierrdole wejdzie w bebech i boki a w barkach cienki jak w uszach
Jak byś pilnował michy to nawet dawka 15mg mety by cie ruszyła.
Za jakis czas bedziesz debilem który musi walic gram omy zeby go ruszyło, a inni z twoimi wymiarami zaczynający od małych dawek wystarczy ze lekko je zwiekszą i znowu ich klepie.
Pewnie nie dojdą do połowy twojego stufu, a będą zdrowsi i lepsi.
Osobiscie znam człowieka, który maks uderza 500mg omo tygodniowo, robi krótkie cykle na samej mecie, ma 178cm wzrostu i 52cm w bicepsie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu