tatuaze
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
...::: LOVE EACH DAY :::...
Napisano Ponad rok temu
 ale myśle że jeśli rozrost tkanki mięśniowej będzie postepował w "normalnym" tempie tzn że skóra nadąży się rozciągać wraz ze wzrostem tego mięśnia to dużej deformacji nie powinno być
  ale myśle że jeśli rozrost tkanki mięśniowej będzie postepował w "normalnym" tempie tzn że skóra nadąży się rozciągać wraz ze wzrostem tego mięśnia to dużej deformacji nie powinno być  

Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru   ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
tu nie ma znaczenia czy rozrost bedzie w normalnym tempie czy w przyspieszonym! i w jednym przypadku jak i w 2 bedzie to samo! tu nie chodzi o czas rozrastania tylko o sam rozrost lapy! wiec sie znieksztalci sie ! fakt ze mniej przy normalnym ale jednak! ja mam ich pare i mi narazie sie nie znieksztalcaja-a lapka rosnie

Joks-pytasz o biceps!-czy Ty akurat tam chcesz zrobic tatto-na tym miesniu?
--
Powrot
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale ja na Twoim miejsu bym, robil spokojnie! nie jeden duzy robil i dobrze wyglada-wal smialo!

--
Powrot
Napisano Ponad rok temu

NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tatuaż jak dla mnie to łydka, plecy.
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
Jak już robisz to tak żeby było z a j e b i s c i e .
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
 ,bo macie racje czlowiek przestanie cwiczyc to troszke flaki,jestem ciekaw jak wyglada teraz arnol ma ktos jego zdjecia jak nie cwiczy?slyszalem ze podobno gdzies jest na internecie na plazy ale znalezc niemoge
,bo macie racje czlowiek przestanie cwiczyc to troszke flaki,jestem ciekaw jak wyglada teraz arnol ma ktos jego zdjecia jak nie cwiczy?slyszalem ze podobno gdzies jest na internecie na plazy ale znalezc niemoge

Napisano Ponad rok temu
 . Wygląda jak zwykły koleś, który nigdy nie ćwiczył trochę większej budowy ciała z opona na brzuchu. Z tego co widziałem na tej focie to tylko został mu trszkę zarys klatki barków nie ma wogóle, same kości, łapy też lipa a brzuch to juz tragedia. Nigdy bym nie powiedział, że ten koleś był kiedyś kilkukrotnym zwycięzcą MR.OLIMPIA. Niestety lata robią swoje a pozatym sterydy wyszły mu na starość w postaci problemów z sercem, zabroniono mu ćwiczyć, sztucznie uzyskana muskulatura spadła no i wygląda jak wygląda, zdecydowanie lepiej od niego wygląda S.Stallone choć są w podobnym wieku.
 . Wygląda jak zwykły koleś, który nigdy nie ćwiczył trochę większej budowy ciała z opona na brzuchu. Z tego co widziałem na tej focie to tylko został mu trszkę zarys klatki barków nie ma wogóle, same kości, łapy też lipa a brzuch to juz tragedia. Nigdy bym nie powiedział, że ten koleś był kiedyś kilkukrotnym zwycięzcą MR.OLIMPIA. Niestety lata robią swoje a pozatym sterydy wyszły mu na starość w postaci problemów z sercem, zabroniono mu ćwiczyć, sztucznie uzyskana muskulatura spadła no i wygląda jak wygląda, zdecydowanie lepiej od niego wygląda S.Stallone choć są w podobnym wieku.

Napisano Ponad rok temu
 Ale to w późniejszym czasie. Najszybciej jak zrobie to na łydce
 Ale to w późniejszym czasie. Najszybciej jak zrobie to na łydce  

Napisano Ponad rok temu

sam mam jeden taki od lokcia w dól i jest ok

polecam

--
Powrot
Napisano Ponad rok temu

...::: LOVE EACH DAY :::...
Napisano Ponad rok temu

--
Powrot
Napisano Ponad rok temu
sam mam jeden taki od lokcia w dól i jest ok
Możesz pokazać foto - jak sie prezentuje? I cene podać?

Napisano Ponad rok temu