Re: Do Moderatorów i zwykłych userów...
jesli dla ciebie jest to tak wazna czesc zycia to ... smutne
i dlatego nie bylo mnie wczesniej na forum przez jakies 0,5-1 roku ?? Taaaaak...
nie tylko wbd nie jest latwo znalezc kase na suple. myslisz ze ja sram kasa na prawo i lewo?? nie a jakos sie nie dopominam i nie zale ;p trzeba umiec sie zakrecic i znalezc nawet dorywcza prace. a nie isc na łatwizne.
ja pisalem tam o sobie
a co do wbd i jego dorywczych prac - to jest on wg mniejedna z bardziej przedsiebiorczych osob - kto jesio ma swoj sklep internetowy ??
aa i nie mow do mnie chlopcze ok?? n bo takim tonem to moze mowic nauczyciel w szkole do ucznia n
oka, spox
ale siem zirytowalem, a wyzywac nie chcialem %-)))
le nie "wracam do formy" tylko staram się ją uzyskać, wracać to może Arnie albo Ronnie.
%-))) wiesz, ja tez jak wroce na silke to bede siem upieral przy tym ze wracam do formy bo spadki sa horendalne :PPP
jezeli ktos do czegos doszedl, a pozniej z roznych przyczyn stracil i chce to odzyskac - to dla mnie jest powrot do formy - zreszta org lepiej juz reaguje na wysilek posaiad pewne rezerwy thx szybciej siem "wraca" niz buduje to samo...
zreszta ja tez nigdy nie chcialem byc kulturysta tylko w jak najszybszy [zdrowy !!] sposob osiagac satysfakcjonujaca mnie sylwetke
Tak, chodzi mi o większych. Bo przecież jeśli praktykujemy w tym sporcie to to widać bo to bodybulding. Można oczywiście dojść do tego poprzez SSA w krótkim czasie ale to już inna broszka.
1.tak to widac...
2. ja mam przerwe jakies juz 17miechow i na prawde nie bylbys pod wrazeniem mojej aktualnej muskulatury :PPP %-))) choc spadek to 37-37,5 w bicu jesio jest
[a zaczynalem od 27cm %-))) ]
Zresztą chudzielec słabo zareklamowałby odżywkę a ktoś kto wygląda dobrze pomimo, że zrobił to "na skróty" zwabi klijenta, który się będzie opierał tylko na fotkach, Prawa rynku, a to jest sklep !
to jest smutne !!!!!!
ale neistety w duzej mierze prawdziwe... choc najlepszym wyjscie bylby ktos posredni - kto wie jak cwiczyc itp ma juz staz i cos osiagnal, ale nie wyglada siupel
bo efekt odzywek lepej widac na takich osobach... szczegoleni na tych ktorzy nie stosowali saa
btw: nie jesem na bierzaco i nie wiem czy dobrze dedukuje - o kogo chodzi z saa i konkursiwami ??
nawet najtwardsi maja chwile kiedy potrzebuja kleknac...
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]