Skocz do zawartości

Zdjęcie

watroba a alkohol, koksy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

monter
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 329 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

watroba a alkohol, koksy
wyczytalem w jakims arcie na o2.pl o pewnej pani ktora za zadania przyjela sobie spozywanie dzien w dzien alkoholu roznego rodziaju w ilosci az do padniecia, i po 30 dniach jak skonczyla poszla sobie na badania i lekarze sptwierdzili iz jej watroba nie ucierpiala na tym zbytnio mozna powiedziec ze nieznacznie, dodali ze trwale uszkodzenia watroby pojawily by sie dopiero po 5 miesiacach,

i przez to nasunela mi sie mysl czy alkohol bardziej szkodzi w takich dawkach jak ta pani od np metki czy winka czy moze mniej ?? bo jesli tak to wychodzi na to ze np dawki mety 100 tab 200, to zadna tragedia,

chce dodac ze wiek pani w czasie :eksperymentu" to 40 lat
  • 0

Greater
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 673 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: watroba a alkohol, koksy
stary co to jest 30 dni picia alkoholu?? watroba to wytrzymaly organ ktory dosc szybko sie regeneruje sam jesli nie jest zbyt uszkodzony
  • 0
Tu mistrz WojtekX

łykasz to?

madziusia
  • Użytkownik
  • 1 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

dawki mety 100 tab 200, to zadna tragedia

no tragedia to to nie jest
  • 0

Flex1418048742
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 431 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

jednak ja bym Ci nieradzil mieszac koksow z alkoholem bo efekty moga byc rozne :556:
  • 0

kujsus
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3120 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

nasunela mi sie mysl czy alkohol bardziej szkodzi w takich dawkach jak ta pani

winka

no winko to szkodzi szczególnie to na siarce, jakiś "komandos" albo "Lipa z Miodem" ;)
  • 0

monter
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 329 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

hehe no naboje tez kopia ;) ja ogolnie praktycznie wogole nie pije wiec spoko, teraz tylko jakos sylwestra trzeba zorganizowac ;)
  • 0

madziusia
  • Użytkownik
  • 1 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

jaaaaa. nie zdził bym sie jakby nie wrócił na te forum bo bym zginął. bo u mnie taka biba sie szykuje ze az sie boje.
  • 0

Ampuł
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 604 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Różne są opinie nat temat alkocholu z koksem zależy też czy koks doustny np meta, czy strzały jak duże dawki teścia we krwi ogólnie częśto takie połączenie działa żle na psyche pojawia się agresor, napewno nie jest to obojętne do układu krążenia i wątroby, mi piwo bo byłem na cyklu deka+testa wypiłem moze w sumie 6 piw, 2 to góra i czułem gorszy nastrój.
Moim zdaniem nie powinno się łączyć chodz znam osoby które na koksie nawet zalecają browar do lepszej pracy nerek , które są obciązone nadmiarem kalori i białka.
Ja uważam inaczej, chodż może się mylę.
pozdro
  • 0

kujsus
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3120 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ampuł, ja podczas świąt zapijałem metanabol browarem, mieszałem z narkotykami i nie byłem ani trochę agrsywniejszy niż na trzeźwo... na mnie połączenie sterydy + alkohol, nie działa...
  • 0

Greater
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 673 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

a ja na samym tesciu mialem takiego nerwa ze co chwila moglem kogos napierdalac ale sie zawsze opanowywalem
  • 0
Tu mistrz WojtekX

łykasz to?

Ampuł
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 604 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Kajus mi się wydaje że jak są umiarkowane dawki, to ze dwa browary od czasu nie zaszkodzi, tym bardziej na strzałach, po tym nieszczęsnym Bionabolu wypiłem 2 browary ma święta i byłem przymulony na maxa, po drugie bolał mnie żołądek przeszło po sylimarolu i lakcidzie.
Moim zdaniem to indywidualne reakcje jeżeli chodzi o psychę,no i wątroba 2 piwa przypuśćmy są we krwi około 3godziny.
Ostatnio w muscle Grek Zulak podważaszał tak wielką szkodliwość doustnych SSA meta, winstrol,na czynnośc wątroby,a na czym jak na czym na koksach on się zna.
  • 0
GKS KATOWICE ANABOL BOYS 1964