CreaturA
Napisano Ponad rok temu
Mam na imie Łukasz, pochodze z Białegostoku. Zakładam tego bloga, aby dowiedzieć się wiecej od was, uzyskać kilka dobrych rad, szczególnie w moim treningu.
Coś o mnie: Przez miesiąc cwiczyłem bez planu ( w ciągu tygodnia cwczilem 4 razy i w kazdy dzien po 2 partie ciała ) od dwóch miesięcy korzystam z treningu HST, chciałbym teraz zmienic go i wlasnie chce prosic o to was o pomoc. W swoim treningu co kilka dni zmieniam cwiczenie na biceps. Po kazdym treningu nic nie czuje, zmęczenia ani nie mam zakwasów mysle ze jest to spowodowane monotonicznościa i staram sie zmieniam poszczególne cwiczenia ale to nic nie daje ;/ Ratujcie..
Statystyki:
waga: 84kg
wzrost: 192cm
obwód bicepsu: 37cm
osiągniecia po 3miesiącach:
wyciskanie na klate +20kg
obwód w bicepsie +4cm
waga +ok. 7kg
Trening ( aktualny po 5 powtorzen )
środa, piątek, niedziela ( cwicze wszystkie partie ciala podczas jednego treningu )
1) klata
-wyciskanie sztangi na poziomej lawce 3 serie po 5 powtorzen ( 72kg i na kazdym treningu zwiekszam o 1kg)
-wyciskanie sztangi na skosnej lawce 2 serie po 5 powtorzen ( 66kg i zwiększam )
2) bary
-podnoszenie hantli do góry stojąc 3 serie po 5 powtorzen ( 18kg i zwiększam )
-podciąganie sztangi pod brode ( nie wiek jak to sie nazywa ) 2 serie po 5 powtorzen ( 45kg i zwiekszam)
3) motyle
-na wyciągu 3 serie po 5 powtorzen ( 50kg i zwiekszam )
-na wyciągu inne cwiczenie 2 serie po 5 powtorzen ( 50kg i zwiekszam )
4)biceps
-hantlami siedząc, oparta ręka na nodze 3 serie po 5 powtorzen ( 23kg na 1 ręke )
-gryfem łamanym na modlitewniku 2 serie po 5 powtorzen ( 35kg i zwiekszam )
5)triceps
-francuz 3serie po 5 powtorzen ( 25kg i zwiekszam )
-wyciąg ( 25kg i zwiekszam )
Tak to teraz wygląda, chce skonczyc te "5" i zacząć nowy trening, bede szukal takiego, aby jednego dnia cwiczyc wszystkie partie ciała.. jak liczylem to dziennie jem ponad 150g białka, okolo 400 węglowodanów i troszeczke tłuszczu:P. Nie jem o określonych porach, tylko wtedy kiedy mam ochote, czyli prawie zawsze;p
Dieta:
jakotakiej diety nie mam, lecz jem dziennie bardzo duzo jogurtów, mleko w proszku, 3 banany, jablko, grejfrut, płatki na sniadanie, oczywiscie wiele innych rzeczy
Moje cele:
40 w bicepsie
90-95kg
120kg na klate
jak juz to osiągne bede sie rzezbil
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Po kazdym treningu nic nie czuje, zmęczenia ani nie mam zakwasów mysle ze jest to spowodowane monotonicznościa i staram sie zmieniam poszczególne cwiczenia ale to nic nie daje ;/ Ratujcie..
osiągniecia po 3miesiącach:
wyciskanie na klate +20kg
obwód w bicepsie +4cm
waga +ok. 7kg
no sory ale czegos nie rozumiem...... po 3 miechach ladnie poszlo czego marudzisz?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no zalezy od treningu , jeden zakwasy ma drugi nie , ja np. nigdy nie mialem zakwasow na barkach przez okres kiedy cwicze a barki rosnaChyba powinno mnie cos bolec albo przynajmniej czasem zakwasy powinienem miec? to zalezy od treningu?
nie zrozumiales mnie widze efekt ze cos uroslo cos przybylo, chodzi mi o to iz kiedys jak cwiczylem to czulem jak mi mięśnie puchną i bolą a teraz jak wychodze z silowni to tak jakbym na niej nie byl, choć siła rośnie
tez tak bym chcial , niestety zakwasy mam prawie wszedzie i to nie jedno dniowe
chodzi ci ze nie masz zakwasow przy trenngu HST tak? jesli tak to zapewne dlatego ze przy hst jednego dnia nie meczych tak danego miesnia jak na normalnym dzielonym treningu
Napisano Ponad rok temu
Niedlugo bede musial zmienic trening. Są takie ( oprócz HST ) ze jednego dnia cwiczysz wszystkie partie ciała?
Napisano Ponad rok temu
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ACT i HST pozwala na to !!
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
chciales wszystko na jednym treningu
ACT i HST pozwala na to !!
to prawda, lecz pozniej zapytalem, który trening jest lepszy:) jeszcze raz zapytam HST czy ACT?
Napisano Ponad rok temu
mozesz go do woli modyfikowac
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
a ten trening ma byc lepszy do czego??? hst to typowy trening masowo silowy i juz. zreszta wszystko zalezy od diety
łykasz to?
Napisano Ponad rok temu
1) klata
-wyciskanie sztangi na poziomej lawce 3 serie po 5 powtorzen ( 73kg )
-wyciskanie sztangi na skosnej lawce 2 serie po 5 powtorzen ( 66kg )
-rozpiętki 2 serie po 5 powtorzen ( 12kg na hantelce )
2) bary
-podnoszenie hantli do góry stojąc 3 serie po 5 powtorzen ( 18kg )
-podciąganie sztangi pod brode ( nie wiek jak to sie nazywa ) 2 serie po 5 powtorzen ( 45kg )
3) motyle
-na wyciągu 3 serie po 5 powtorzen ( 50kg )
-na wyciągu inne cwiczenie 2 serie po 5 powtorzen ( 50kg )
4)biceps
-hantlami siedząc, oparta ręka na nodze 3 serie po 5 powtorzen ( 23kg na 1 ręke )
-gryfem łamanym na modlitewniku 2 serie po 5 powtorzen ( 36kg ) ( cos mi ostro w ramiu strzykało więc ledwo zrobilem ;/ )
5)triceps
-francuz 3serie po 5 powtorzen ( 26kg )
-wyciąg ( 25kg )
Po treningu 3 banany grejfrut a za 2 godzinki platki kukurydziane albo jakies serki
Napisano Ponad rok temu
-brzuszki normalne 60powtorzen
-podonoszenie nóg na leżąco do góry 50 powtorzen
-zgięcia nóg pod brzuch na leżąco 50 powtorzen
-brzuszki ( spięcia ) 50 powtorzen
Napisano Ponad rok temu
łykasz to?
Napisano Ponad rok temu
Fotki będą ale za jakiś tydzien, jak bede mial koma z aparatem, dzis mój dzien wyglądał normalnie tzn odpoczynek dietka i oczywiscie trening na brzuch
Napisano Ponad rok temu
i pojednym na naramienne i 2 serie
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
2cwiczenia na klate wystarcza
W niedziele zawsze robie więcej cwiczeń dokładam sobie do treningu, bo później odpoczywam poniedzialek, wtorek i dopiero w srode o 18:30 cwicze więc mięsnie mają czas na odpoczynek.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Blog Wpadnijcie
- Ponad rok temu
-
Dziennik mack
- Ponad rok temu
-
Dziennik Westa
- Ponad rok temu