Witam ok na poczayek postaram sie udzielic jak najwiecej info o sobie wiec pisze tak jak w FAQ
1.Wiek 21
2.Wzrost 195 cm
3.Waga okolo 70 kg (mam troszke niedowagi)
4.Stopien zatłuszczenia znikomy
5.Metabolizm SZYBKI <= nie wiem czy o to chodzilo ale metabolizm mam taki ze nie potrafie przybrac na wadze ;p
6.Cel suplementacji : no zalezalo by mi na przybraniu kilku kg no co za tym idzie rzezba i sila tez moze sila w mniejszym stopniu niz rzezba (od razu gadam nie chce wygladac jak jakis mutant czy jakis strongman (bez urazy)!! no po prostu miec ładna rzezbe )
7.starz treningowy: poczatkujacy jak mialem 17 lat to troche cwiczylem no ale jakos tak wyszlo ze nie wyszlo efekty nawet byly bo wyciskalem troszke wiecej niz wtedy wazylem.
8.Czy już brałeś jakieś suplementy/odzywki? : tak bralem wtedy kreatyne (byla to chyba kreatyna z olimpu 1000 ale nie jestem pewnien bralem 2 przed treningiem i 2 po treningu a w dni beztreningowe nic.
9.Czy przestrzegasz diety? hmm nie jestem wstanie policzyc tego wszystkiego bo jem wszystko jak leci a jest tego na prawde duzo wiec nie sugerujcie sie moim stosunkiem wzrostu do wagi i komentarze " zacznij jesc jak chlop to przytyjesz" raczej sa nie na miejscu.
10.Ile pieniedzy mozesz przeznaczyc na suplementy badz odzywki : mysle ze od 200-300 zł
Na zakonczenie dodam ze mam teraz kreatyne z Olimpu Mega Caps 1250 ale nie bardzo wiem jak ja stosowac, pisze 4 kapsulki dziennie po treningu lub o poddobnej porze w dni nietreningowe, tak jest zalecane przez producenta a Wy co o tym myslicie? narazie biore 4 rano przed sniadaniem, i 4 po cwiczeniach, ale moze nalezaloby zmniejszyc dawke ? bo to w koncu podobno mocny preparat a nie widze sensu w braniu "konskich" dawek skoro mam potem to wydalic
Jeszcze slowko o treningu, nie chodze na silke bo nie mam zbytnio na to czasu mam sprzet w domu solidna ławka, sztanga okolo 70 kg (wiem wiem niektorzy z Was biara tyle na biceps ;p no ale na poczatek wystarczy) i 2 mniejsze sztangi z obciazeniem okolo 40 kg, takze mozliwosci sa dosyc ograniczone, pozatym troszke biegam, no i to by bylo na tyle
Z gory dzieki za wszystkie fachowe odpowiedzi.
Pozdro
prosze o pomoc w sporzadzeniu diety :)
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
1 odpowiedź w tym temacie