Palenie wewnatrz mięsniowe.
Napisano Ponad rok temu
Mam takie ptanie: przed kazdym cwiczeniem wykonuje serie rozgrzewkowa polegajaca na cwiczenie malym ciezarem az do uzyskania palenia wewnatrz miesniowego (wykonuje ok 20-25 ruchow). kazda nastepna seria (juz normalnym ciezarem 12,10,8,6 ruchow) tez konczy sie wyzej wspomnianm paleniem. dodam ze palenie ustepuje parenascie sekund po zakonczeniu serii. Czy dobrze robie ze tak mecze miesien czy tez powienienem tego unikac?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Palenie mięśniowe - to jest uczucie kiedy wyczuwa się, że nasz miesień więcej nie może - i odczuwamy wewnętrzny "ból" mięśnia... bardzo "piecze"... choć nie w każdym wypadku.
Wg mnie - jeżeli to trening na mase - to dobrze robisz. I nie przetrenujesz się, ale wykorzystasz 100% swój trening... Choć bez tego, też będą dobre efekty z treningu.
Pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
medzy kazda seria robi do bolu to chyba moze przetrenowac, czy napewno sie myle?jeżeli to trening na mase - to dobrze robisz. I nie przetrenujesz się
Napisano Ponad rok temu
no raczej tak....... ja zawsze mam takie samo uczucie jak robie przedramie i narazie nic zlego sie nie stalo , a no i na bicepsie ostatnimi czsy tez tak jest i biceps rosniemedzy kazda seria robi do bolu to chyba moze przetrenowac, czy napewno sie myle?
Napisano Ponad rok temu
przedramie robie tez do oporu aż z bolu nie moge wytrzymac... ale jesli on robi biceps i ma 4 serie i między tymi seriami jeszcze tak katuje biceps to troche nieodbrze moim zdaniem...ja zawsze mam takie samo uczucie jak robie przedramie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nieprawda, od zakawasów wcale nie rosną mieśnie. wiesz wogóle na czym polega glikoliza? inna kwestia: w niektórych warunkach zakwaszenie mięsnia wcale nie jest gwarancją jego zmęczenia.zakwasic miesien i dzieki temu rosniesz koleszko
Napisano Ponad rok temu
Ale ogólnie to nie...
Pozdrawiam!
Ps. Dokładnie jak wizard - od zakwasów się nie rośnie
Napisano Ponad rok temu
Ps. Dokładnie jak wizard - od zakwasów się nie rośnie
czyli mam rozumieć że jak sie trenuje tak że jak na 2 dzień są zakwasy to znaczy że wtedy mi nie rośnie? Ja często po treningu mam zakwasy na 2 dzień i coś tam rośnie powoli bo powoli ale rośnie
- co robisz w sylwestra?
- plecy i barki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu