Badania stanu układu szkieletowo-mięśniowego
Napisano Ponad rok temu
Tak samo jak rentgen wszystkie te badania (ale rezonans i tomograf szczegolnie, bo dluzej trwaja) polegaja na przepuszczaniu przez twoje tkanki promieniowania jonizujacego ktore nie jest obojetne dla organizmu.
Dlugie miesiace mialem problemy z kolanem jedyne co na samo i to uszkodzone kolano dostalem to rtg. Rezonans i tomograf dostalem dopiero jak mi wykryli zwloknienie na kosci [ktore na szczescie okazalo sie czyms niegroznym].
Takze nie liczym bym na tego typu badania i nie sugerowal bym ich nawet.
niestety pozostaje chybba zdac ci sie na swojego lekarza, albo w ramach 'zabezpieczenia' isc do kilku z ta sama gadka i zobaczyc co powiedza.
Pzdr.
B.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z rtg nigdy i nigdzie nie bylo problemu ani o takowych nie slyszalem.
B.
Napisano Ponad rok temu
kolano ok. byla zdziwiona ze po takiej kontuzji jest w takim stanie. generalnie moge trenowac wszystko.
acha i jeszcze jedna ciekawa rzecz. zauwazyla ze mam prawe biodro pare cm nizej niz lewe. przekrecila mi szyje, potem kregoslup w kilku kierunkach. chrupnelo na cala sale. stanalem jeszcze raz i.... szczena mi opadla bo biodra byly prawie w jednej linii
Napisano Ponad rok temu
ja sie tez bede po egzmainach wybieral. ja mam ogolnie z plecami problem, ze mam pospinane w kilku miejscach, teraz np czuje jakbym prawie nie mial erektora lewego jak sie "spinam"
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dieta a grupa krwi
- Ponad rok temu
-
Aminokwasy
- Ponad rok temu
-
Śliski parkiet
- Ponad rok temu
-
Książki na temat treningu siłowego
- Ponad rok temu
-
Red bull cola
- Ponad rok temu
-
Trening za treningiem
- Ponad rok temu
-
Jak najefektywniej wykorzystać 45min na basenie?
- Ponad rok temu
-
To wszystko przez kreatyne
- Ponad rok temu
-
Suplementy firmy GNC
- Ponad rok temu
-
bol plecow
- Ponad rok temu