jak brac METE??prosze o rady.przykladowa dawka to 100 tablet
Guest_Cips_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_Cips_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cips, pozatym meta to nie jest dobr rozwiązanie na pierwszy cykl, lepiej weź coś w zastrzykach jak już musisz np. prop.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
meta w kapsułkach? yyy.....
Napisano Ponad rok temu
A co do tej mety w kapsułkach to mam mieszane odczucia. Kumpel niedawno brał i mówił, że coś niezabardzo go ruszyła. Z kolei od kogoś innego słyszałem, że działała tak jak powinna.
P.S
Popracuj nad ortografią.
Guest_Cips_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
łykasz to?
Napisano Ponad rok temu
na 1 raz?? pogieło Cię ??? przecież metka ma bardzo krótki okres półtrwania, ok 8h więc branie co 3-4 godz jest sensowniejszym rozwiązaniem...15mg dziennie na 1 raz starczy
Napisano Ponad rok temu
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
łykasz to?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
meta na pierwszy cykl ospada....
Dlaczego zawsze wszyscy odradzają mety na pierwszy cykl?
Są tego jakieś skutki uboczne czy jest może zasilna?
Pytam tylko z ciekawości
Napisano Ponad rok temu
Niektórzy koksiarze, mimo iż nie brali mety na pierwszy cykl to odradzają ją wszystkim, powielając wyczytane kiedyś, dawno temu za górami za lasami schematy. Sam sobie spróbuj wytłumaczyć czy racje może mieć koleś który nigdy tak nie robił a jedynie słyszał, że tak sie nie robi ? Druga sprawa, którą "chłopcy odradzacze" z uporem maniaka próbują nam wbic do głowy to to, że 100tab. mety to za mało ! Taka ilośc mety nie zadziała. Śmiech na sali :547: Pytam po raz drugi: czy sami tego doświadczyli czy też znowu gdzieś od kogoś o tym usłyszeli ?
Jednocześnie nie namawiam tutaj nikogo do tego, aby brał tą metke, bo faktycznie są koksy po których są lepsze i trwalsze efekty niż po metanabolu. Nie należy jednak stawiać go w ciemnym świetle i robić z niego największego syfu jaki można wziąść.
Dlaczego tak pisze ? Sam robiłem cykle tylko z metanabolu. Kilka faktów z mojego pierwszego cyklonka:
* ilośc mety - 80tab.
*system brania - zacząłem 2tab/ed przez tydzień, później do końca na 3 jechałem
* efekty - ok. 2cm w łapie, 6-7kg masy, naprawde spory skok siły
* spadki - a co to jest ? :547: hmm.. no może jakbym sie uparł to na siłe bym Wam tutaj wpisał, że jakieś 10% z w/w wyników poszło sie yebać czyli naprawde niewiele :-)
Dlaczego tak było ? Bo zanim zrobisz swój pierwszy cykl musisz poznać maxymalnie dużo na temat sterydów. Dla kogoś kto nie ma o tym pojęcia złym koksem na pierwszy cykl będzie nie tylko meta ale i jakiś teściu, deca i inne koksy bo i tak swoim brakiem wiedzy wszystko spier**lą:-) Kapiszi ?
A teraz czekam na to kto, z uznanych tutaj sterydziarzy, z wynikiem 34cm w łapie już po 2 cyklach :547: mnie zacznie zdrowo jechać :-D
Napisano Ponad rok temu
Bo zanim zrobisz swój pierwszy cykl musisz poznać maxymalnie dużo na temat sterydów. Dla kogoś kto nie ma o tym pojęcia złym koksem na pierwszy cykl będzie nie tylko meta ale i jakiś teściu, deca i inne koksy bo i tak swoim brakiem wiedzy wszystko spier**lą
krótko, zwięźle, na temat i z puentą
Napisano Ponad rok temu
Jak wiadomo czasy się zmieniają, wiedza rośnie, coraz wiecej badań na temat SAA. Za 10 lat jak i nie wcześniej rozpiski obecne będą wyśmiewane i uznawane za głupie i bezsensowne.
Dla mnie pierwszy cykl na mecie dobrze zorganizowany to wcale nie jest głupi pomysł.
Zauwazyłem, że na forum jedna osoba (wyższa rangą) powie coś a reszta to powtarza bezmyslnie, to nie jest dobre :566:
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
Zauwazyłem, że na forum jedna osoba (wyższa rangą) powie coś a reszta to powtarza bezmyslnie, to nie jest dobre
no niestety ale przecież każdy "laik" jak dowie się od kogoś czegoś nowego to dzieli się z tym a jak powie to osoba która pełni już jakieś stanowisko na forum (ma wyższą range itp.) to tym bardzie powtarza jej słowa.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu