czy mogę znowu brać?
Rozpoczęty przez Guest_bleem_*, Ponad rok temu
2 odpowiedzi w tym temacie
Guest_bleem_*
Napisano Ponad rok temu
czy mogę znowu brać?
Witam, mam takie pytanie od prau lat ćwiczyłem regularnie w domu, hantle, pompki, sztanga, ławeczka itp. Przez okres 4 miesięcy brałem suplementy przy ćwiczeniach i diecie (białko i keratyna) przybrałem po tym nieco ale w pewnym momencie waga stanęła w miejscu a gdy przestałem brać keratynę i białko to zacząłem chudnąć i waga mi spadła o 10 kilo! Chciałem wiedzieć czy to wynik tego że przestałem brać suplementy i co ewentualne robić żeby tej wagi nie tracić? nie interesuje mnie przyrost na 2 miesiące ale solidna tkanka mięśniowa na stałe, czy jest to możliwe po zaprzestaniubrania suplementów ale dalszych ćwiczeniach i dobrym odżywianiu? i jeszcze jedna sprawa, gdy przestałem brać suplementy a waga mi znacznie spadła, przestałem również na 2 miesiące ćwiczyć, chciałem wiedzieć czy gdy znowu zacznę to czy będę mógł od razu brać suplementy?
Napisano Ponad rok temu
Re: czy mogę znowu brać?
a wiec dieta to podstawa jesli bedzie mial dobrą diete i trening to bedziesz przybieral na masie jesli nie widisz przyrostow tylko spadaki a masz dobry trening musisz zwiekszyc kalorycznosc diety
po przerwie 2 miesieczej lepiej jakis trening trening taki lzejszy przd 2 tygodnie
po przerwie 2 miesieczej lepiej jakis trening trening taki lzejszy przd 2 tygodnie
Bez kasy nie ma masy
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników],
Bądź twardy nie sięgaj po koks