MMA - co, gdzie i kiedy. Czyli newsy z kraju i ze świata.
Napisano Ponad rok temu
Jak będzie wysoki kurs na Najmana to bez zawahania stawiam w zakładzie.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Po 1: Overeem powiedział na swojej stronie, że w Polsce nie będzie walczył a przynajmniej nie w tym terminie.
Po 2: To w końcu w Poznaniu czy w Łodzi? Bo Tyson ma przyjechać do Poznania na galę organizowaną w Łodzi?
hehe, kto te artykuły pisze? xD
Napisano Ponad rok temu
ksw-media trening z pudzianem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Formuła K1
Ogółem sztuki walki to mnie kręci
Napisano Ponad rok temu
Ciekaw jestem już tej walki na maksa
Olek, też bym się nie zdziwił, 90 walk w boksie, 7 w k1, 23 w mma, czyli doświadczenie ma.. oglądałem już nie jedną jego walkę, powinno być smiesznie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wk**il bym sie na maxa gdyby ewidentnie było widać że walka ustawiona, ale wolałbym żeby ewidentnie była ustawiona po części aniżeli gdyby była ustawiona a wyglądała na normalną, bo tak chociaż bura wyniknie i może śmiechu będzie z tego trochęMoim zdanie walka jest ustawiona i w sumie plotki chodzą o tym w necie. Butterbean specjalnie przegra z nim żeby Pudzian walczył na jego gali jako "ktoś", ktoś kto wygrał z weteranem PRIDE i za razem większa kasa jest.
Napisano Ponad rok temu
ale to dopiero w sobotę ...
a dziś ze środy na czwartek w nocy walczy Tomasz Drwal na gali UFC FN 22 ... nasz GORYL - trzeba trzymać kciuki za niego... WAR TOMASZ
następnie z czwartku na piątek walczy nasz Pitbull ... Damian Grabowski ... również trzeba mu kibicować ...
nie wiem co się martwicie "jakąś walką Pudziana" - jego walki są robione dla kasy i aby widzów zebrać ... więc zacznijcie kibicować dla DRWALA i GRABOWSKIEGO !!
Tomek może walczyć o pozostanie w UFC, o to żeby jeszcze tam walczyć ...
Damian będzie miał bardzo trudnego przeciwnika i jeśli z nim wygra to sądzę że wygra całego bellatora, a wygrana może być dla niego wejściem do najlepszych federacji ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Damian idzie idzie i myślę że wygra bellatora całego ...
A Drwal ... myślę że nie stoi w miejscu ... myślę że trochę ma pecha w ostatniej walce ... ale wszystko może się jeszcze zmienić i może się wybić
A Pudzian nie wiem nie za bardzo mnie interesuje ta walka ... ale mam nadzieje że Najman wygra z Saletą i Dowda z Kułakiem choć ciężko będą mieli pewnie
Ale to takie moje bardziej "marzenia" niż typowanie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A Drwal raczej powinien wygrać, jest lepszym zapaśnikiem więc czarny pas bjj nie powinien mu zagrozić i wypunktuje go w stójce
A na KSW interesuje mnie jedynie Błachowicz vs Tabera, Dowda vs Kułak, no i Borys Mańkowski w turnieju.
A Saleta vs Najman to porazka nawet oglądać tego nie zamierzam
A Pudzille obejrzę i mam nadzieje że grubas go pogoni
Jak widzielibyście walkę
Tomasz Drwal vs Mamed Khalidov
jak miałbym stawiać kase to postawiłbym na Drwala, ten słaby boks kaleczy Mameda a potencjał ma niesamowity
Napisano Ponad rok temu
Teraz nie ma co patrzeć na pasy bo od jakiegoś czasu dają te czarne nawet za darmo już. To nie to co kiedyś, że czarne mieli tylko Gracie i żeby mieć taki musiałeś mieć takie same zdolności.jego poprzedni rywal to czarny pas bjj,
mar 997, Jeśli chodzi o walkę Mamed vs Tomek to do takiej walki nie dojdzie raczej bo Tomek za bardzo lubi Mameda co udowodnij w "jechaniu" po KSW gdzie tylko go wyróżnił. Ja jako Olsztyniak postawiłbym na Mameda ze względu na dobre zapasy, uderzenia z nóżki i grapling.
No i jestem pewny na 100%, że z wielkim zainteresowaniem obejrzysz walkę Najman vs Saleta jak i Pudzilla vs Butter
W walce Dowda - Kułak stawiam na Dowdę.
A po za tym nie wiem czy oglądacie wywiady właścicieli KSW z boxingnews lub innymi portalami ale dla mnie ci kolesie to jakaś nieporozumienie. Jadą slangami przed kamerą, przeklinają, zachowują się jak dresy JP i te ich żarciki. Jeszcze brakuje tylko jakby któryś beknął lub splunął. Tak nie zachowują się porządni ludzie.
Napisano Ponad rok temu
No i jestem pewny na 100%, że z wielkim zainteresowaniem obejrzysz walkę Najman vs Saleta jak i Pudzilla vs Butter
hehe moze z ciekawości Najman pojedzie Salete latającą omoplatą A Pudzian Hick kickiem pojedzie Hamburgera
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu