MMA - co, gdzie i kiedy. Czyli newsy z kraju i ze świata.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A Damian to jak przewidziałem, Konrad wyleżał decyzje
Napisano Ponad rok temu
"KSW 14: "Butterbean" pokonał wagę!"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
fasola się ledwo rusza przy tej wadze...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja bym chciał zobaczyć osobiście rewanż Grabowskiego z Kitą myślę że Kita miałby wiele do powiedzenia w tej walce
He a Najman z Saletą - jaka pozycja podczas ważenia jak ustali naprzeciw siebie, aż Najman nie wytrzymał i się trochę uśmiał
Jakieś typy ? na KSW IV ?
Moje:
Mariusz Pudzianowski (2-1) vs. Eric Esch (12-7-1) - Pudzian
Jan Błachowicz (10-2) vs. Daniel Tabera (16-2-3) - Tabera
Krzysztof Kułak (23-12-2) vs. Daniel Dowda (5-3) - Dowda
Przemysław Saleta (0-1) vs. Marcin Najman (0-1) - Najman
Borys Mańkowski (9-3) vs. Niko Puhakka (18-10) - Puhakka
Artur Sowiński (8-3) vs. Danny Van Bergen (7-7-3) - Sowiński
Maciej Górski (8-4) vs. Kazuki Tokudome (5-1-1) - Górski
Michał Mankiewicz (4-0) vs. Paul Reed (14-6) - Reed
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ważenie Pudziana i Butterbeana, wyszło buractwo tych pedałów z KSW, śmiali się z rywala Pudziana...
a co do samej walki jestem za Butterbeanem, niech Mariuszek wraca do strongmanów...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najbardziej mnie wkurwiają żydzi którzy po przegranej walce Pudzianaa z Silvą znienawidzili go
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Saleta to facet w huj!
Napisano Ponad rok temu
gość co śpiewał hymn powinien jako pierwszy wylądować na deskach, nie dość że fałszował, do tego śpiewał z paskudnym rytmem i na dodatek zapominał słów i nie skończył. Żenujące dosyć...
ładna walka górala i Błachowicza, cieszę się że wygrał Saleta i fajnie pociskał najmana a jeszcze lepiej robili to komentatorzy zarówno przed jak i po walce..
Napisano Ponad rok temu
Podobał mi się turniej wagi lekkiej, walka Górala była dobra.
Obstawiałem Dowdę w walce z Kułakiem.
Najman udowodnił Salecie, że jest mocny i szkoda, że nie wyszedł z tego duszenia a było łatwo z tego wyjść. Szkoda, szkoda bo teraz to Saleta miał niewyparzony język a publiczność buczała jak stado baranów na Najmana.
Walka Pudziana z Butterbeanem. Ciekaw jest dalej tego czy ta walka była ustawiona czy Pudzian po prostu wygrał swoimi umiejętnościami. Kilka razy dostał lewe proste ale nie robiło to chyba na nim żadnego wrażenia. Wejście było ok i obsypanie ciosami takie średnie no ale żuczek na plecach nie miał już szans.
Napisano Ponad rok temu
Hymn mnie rozwalił amerykański hahaha
Pudzian moim zdaniem z kondycją może lepiej ale z techniką dalej nie za dobrze ... moim zdaniem jeśli dadzą mu jakiegoś dobrego przeciwnika nie ma szans ... np. Silva - Pdzian znów Silva by wygrał moim zdaniem.
Sędziowie to samo pierwsza walka i już jakieś przekręty ... Mankiewicz ni chuja nie wygrał a raczej przegrał, sędziowie powinni dać dogrywkę lub wygraną dla Reeda.
Trzecia walka ... Danny jak nic wygrał to sędziowie znów nie wiadomo czemu dają dogrywkę ?
WTF ?
Błachowicz ... bardzo dobry zawodnik ... nasza wschodząca gwiazda
Kułak - Dowda ... no niestety nie ta kondycha Dowdy a liczyłem na niego ... gdyby miał kondycję dobrą to by miał wielkie szanse bo 1 runda chyba dla niego była i gdyby tak utrzymał do końca mógłby wygrać.
PS. Nigdy więcej Janisza podczas gali !! proszę ... on przeszkadza dla Jurasa. Juras komentował spoko ale nie podobał mi się jego komentarz przed walką Najman - Saleta.
Napisano Ponad rok temu
a jak ktoś nie widział hymnu to tutaj jest:
Napisano Ponad rok temu
Szkoda ze Saleta wygrał choć moim zdaniem zrobił z siebie wielkiego kretyna swoim zachowaniem, to ma być sportowiec ? Ledwo wygrał, miał więcej szczęścia niż rozumu i się tym szczyci ... PAJAC.
Dokładnie, i jeszcze chwalił się tuż po wygranej jakby wygrał w wielkim stylu.
Po za tym Juras troszkę nie powinien tak jechać po Najmanie i bronić Saletę... To takie nawoływanie ludzi do nienawiści Najmana.
Napisano Ponad rok temu