PROSZE O UŁOŻENIE TRENINGU NA TYDZIEŃ !!
Napisano Ponad rok temu
ZBLIŻA SIĘ ZIMA, WIĘC CHCIAŁBYM ZACZĄĆ ĆWICZYĆ. JESTEM NOWICJUSZEM, WIEC NIE WIEM JAK ROZPOCZĄĆ CWICZENIA, CHCIAŁBYM JAK NAJSZYBCIEJ I JAK NAJWIECEJ PRZYTYĆ!!
CHCE KUPIĆ ZESTAW: MASS XXL 3KG + KREATYNA 400G Z TURYNĄ + 500G DEKSTROZY
ACHA NO I MAM TYLKO TAKIE PRZYŻĄDY JAK:
- DRĄŻEK
- HANTELKI: 2X6KG, 2X3KG, 2X1.1KG
- TE 4 GUMY DO ROZCIĄGANIA
PRZECZYTAŁEM, ŻE POMPKI ZASTEPUJA INNE PRZYZADY DO CWICZENIA. RODZAJÓW POMPEK JEST CHYBA Z 10.
MIALEM JUZ PROGRAM CWICZEN, ALE PODCZAS TRENINGU MIALEM WYKONYWAC CWICZENIA NA WSZYSTKIE PARTIE CIALA- BICEPS, TRICEPS, KLATA, PLECY ITD.
JAK JUZ ZDAZYLEM SIE ZORIENTOWAC, TO CWICZY SIE CO DWA DNI, I TO W KAZDY DZIEN TRENINGOWY NA COS INNEGO NP. PLECY I TRICEPS ALBO CUS TAKIEGO.
JEZELI KTOS UMIE TO CHCIALBYM ZEBY MI ROZPISAL DIETE, ALE BEDZIE BARDZO CIEZKO GDYZ, OD 8.00- 15.00 JESTEM W SZKOLE. CHCIALBYM ZEBY DIETA BYLA BARDZO PROSTA, A SKLADNIKI W NIEJ ZAWARTE BYLY DOSTEPNE W DOMKU;]
W DIETACH CZESTO WYSTEPUJE TUNCZYK, I CHCIALEM SIE ZAPYTAC ILE ON KOSZTUJE;]
JEZELI KTOS CHCE MI DORADZIC W CZYMS INNYM TO PROSZE ROWNIEZ PISAC;]
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Dąże do ogromnej masy !!!
Napisano Ponad rok temu
na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [dzisiaj cos niedziała] jest trening dla chcących trenować w domu! Są zdjecia jak wykonywać itd...
W wyszukiwarce pisz treningi w domu, albo podobnie i napewno jakieś cwiczenia sie znajdą, ciężko jest ułożyć plan treningowy z tak ubogim sprzętem!
Napisano Ponad rok temu
...::: LOVE EACH DAY :::...
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Dąże do ogromnej masy !!!
Napisano Ponad rok temu
Wieczorem postaram sie cos rozpisac... nauka...
Napisano Ponad rok temu
Trening
Na początek 3-4 razy w tygodniu to samo.
1) Pompki na podłodze 4-5serii z obciążeniem tak żebyś maksymalnie zrobił 12 powtórzeń
2) Podciąganie na drążku 4-5serii okoo 10 powtórzeń (jak nie dajesz rady niech ktoś ci pomoże podtrzymując za nogi)
3) W siadzie wyciskanie hantli do góry jednocześnie. Obciążenie dobierz tak abyś mógł zrobić maksymalnie 12 powtórzeń 4-5 serii
4) Unoszenie hantli bokiem stojąc 3 serie maksymalnie 12 powtórzeń (tak musisz dobrać obciążenia)
5) Załóż gumę jedną lub dwie, stań na nich. Zlap chwyty w obie dłonie i robisz biceps 3-4serie po 12 powtórzeń
6) Stajesz jedną nogą na gumie, guma z tyłu i zaczynasz prostować rękę do góry (triceps)
7) Wypady do przodu na zmianę prawa, lewa noga 3-4 serie po 12 powtórzeń
8) Brzuszki 4-5 serii po 20 powtórzeń
Napisano Ponad rok temu
zrobilbym 4 serie klasycznych pompek i 4 serie z nogami w gorze tak zeby gora klaty pracowala, obciazenie nie jest konieczne...1) Pompki na podłodze 4-5serii z obciążeniem tak żebyś maksymalnie zrobił 12 powtórzeń
zrob 3-4 serie maksymalna liczba powtorzen2) Podciąganie na drążku 4-5serii okoo 10 powtórzeń (jak nie dajesz rady niech ktoś ci pomoże podtrzymując za nogi)
ok3) W siadzie wyciskanie hantli do góry jednocześnie. Obciążenie dobierz tak abyś mógł zrobić maksymalnie 12 powtórzeń 4-5 serii
ok4) Unoszenie hantli bokiem stojąc 3 serie maksymalnie 12 powtórzeń (tak musisz dobrać obciążenia)
biceps zrob sztangielkami5) Załóż gumę jedną lub dwie, stań na nich. Zlap chwyty w obie dłonie i robisz biceps 3-4serie po 12 powtórzeń
triceps tez sztangielkami6) Stajesz jedną nogą na gumie, guma z tyłu i zaczynasz prostować rękę do góry (triceps)
nie wiem za bardzo jak to cwicznie wyglada...7) Wypady do przodu na zmianę prawa, lewa noga 3-4 serie po 12 powtórzeń
jesli 20 powotrzen bedzie za malo zrob tyle zebys poczul miesnie brzucha..8) Brzuszki 4-5 serii po 20 powtórzeń
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak pewnie zauważyliście jestem tutaj nowy i mam do stałych forumowiczów wielką prośbę. Otóż prosiłbym Was o stworzenie dla mnie początkowego planu treningowego. Z siłownią nigdy nie miałem do czynienia. Mam 18 lat. Mój wzrost to 190 cm a waga 60 kg. Pewnie czytając to pomyślicie "ale chuderlak" no nie dziwię się, że tak pomyślicie bo tak jest. Wykupiłem karnet na profesjonalną siłownię, która została wybudowana pół roku temu i zacznę chodzić na nią od 1.10. Planuję też kupić na aukcji Kreatynę z Tauryną 400 g + Dextrose 500 g. Tylko proszę Was nie piszcie mi, abym stosował jakąś dietę bo wtedy to zostałyby ze mnie same kości. Chodzi mi o przyrost tkanki tłuszczowej a zarazem mięśni. Nie chcę tracić na wadze wręcz przeciwnie chcę przytyć i zwiększyć masę mięśni.
Za wszelką pomoc z góry dzięki :564:
Napisano Ponad rok temu
odpada, za to możesz zabrać sie dopiero za rokPlanuję też kupić na aukcji Kreatynę z Tauryną 400 g + Dextrose 500 g.
A ty myslisz ze sa tylko diety odchudzające?? Jak chcesz ćwiczyć to musisz zastosować diete na mase! Dzajrzyj do działu odrzywianie i tam masz post podwieszony w nim znajdź diete na mase dla swojej wagi! Od tego przytyjesz a nie schudniesz :562:Tylko proszę Was nie piszcie mi, abym stosował jakąś dietę bo wtedy to zostałyby ze mnie same kości
a co do tego to zapraszam do działu trening i w temacia całoroczna rozpiska treningowa weź trening. Na początek potrzebujesz trening ogólnorozwojowy. Ćwicz nim przez 6-7 tygodni!Otóż prosiłbym Was o stworzenie dla mnie początkowego planu treningowego
a co do twojej wagi to widziałem chudszych :570: