Skocz do zawartości

prosze o porade....

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
11 odpowiedzi w tym temacie

GośćGuest_grzesiek888_*

Guest_grzesiek888_*
  • Guests

Napisano Ponad rok temu

prosze o porade....
Witam wszystkich
Jak dobrze ze jest takie forum, dopiero dzis je znalazlem, nie bylo sie nawet kogo spytac co i jak....

No ale pokolei.... kiedys (2miechy temu)zobaczylem sie w lustrze.... i wlasnie jestem po FAT LOSS PACK 5 wazylem 112kg, 183cm wzrostu 26lat teraz jest 100kg to dalej duzo ale jest o niebo lepiej ;)

Teraz chce wejsc w druga faze, chcialbym troche nabrac innej masy /nie tluszczowej/... i kolejnym zakupem byl zestaw Kreatyna z Tauryną, Dextrose, HMB, i tu juz chyba wlasnie zaj***lem... bo z tego co czytam to za wczesnie na to...

Prosze powiedzcie co robic, chcialem jeszcze nadmienic ze silownia chyba odpada... no chyba ze sa czynne w nocy bo tylko wtedy mam troche czasu... jednynie co cwicze to torche w domu w nocy, hantle, brzuszki, pompki itp (prawie codzinnie przez jakas godzine, to pewnie nic ale zawsze to cos :) moze ktos ma jakis zestaw cwiczen do domu...), jakie srodki zamiast kreatyny, hmb itd... (nie musza byc tanie byle byly dobre) czy odstawic kreatyne i ta cala reszte....

co do diety to teraz jem naprawde malo w porownaniu z tym co bylo (chcialbym jeszcze troche zrzucic), przedewszystkim z czego sie bardzo ciesze na bok poszedl mcDonald i inne dziadostwa... i nie wiem ale chyba nie bede mial czasu na takie super diety jak tu czytam... czy mozna to zrobic jakos prosciej....

jeszcze napisze ze nie musze wygladac jak np. Pudzianowski i spolka ;) chce wygladac dobrze.... no moze troszke lepiej jak dobrze.... ale zadne 2metry w klacie i metr w bicepsie mnie nie interesuje..... narazie chyba ;)

napiszcie co robic...

Z gory dziekuje i pozdrawiam
Grzesiek888

adasko1418048738
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3256 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: prosze o porade....
ja bym proponowal dalej redukcje i zostawic w spokoju krete narazie
Ty piszesz ze chcialbys nabrac troszke masy innej niz tluszczowa czyli chodzi o miesniowa ale potem piszesz ze chcialbys jeszzce troszke zrzucic wiec musisz wybrac to albo to bo na raz sie nie da ;)
  • 0

ma
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 581 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:kung fu, siłownia

Napisano Ponad rok temu

1) dieta na redukcje tłuszczu(patrz podwieszone diety)
2)trening aerobowy(biegi,basen-piękna sprawa,skakanka itp.)
3)musisz zadbać o to by dostarczać odpowiednią ilość białka,do tego możesz wziąść BCAA i HMB chociaż wiele osób odradza
4)mówisz że siłka odpada-w takim razie robienie masy mięśniowej też odpada
  • 0

GośćGuest_grzesiek888_*

Guest_grzesiek888_*
  • Guests

Napisano Ponad rok temu

adasko, ... dalej redukcja.... myslalem ze mozna to jakos pogodzic jedno redukowac a drugiego zeby przybywalo.....

ma, to jak to jest z tym bialkiem brac czy nie.... a co do masy to nie da sie tego zrobic jakimis domowymi sposobami.....

adasko1418048738
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3256 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

myslalem ze mozna to jakos pogodzic jedno redukowac a drugiego zeby przybywalo.....

no niestety nie ma tak latwo :/

a co do masy to nie da sie tego zrobic jakimis domowymi sposobami.....

no w sumie mozesz cwiczyc treningiem domatora ktory znajdzie tutaj [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ale yto niewiele da
pozatym zarowno w redukcji jak i w budowaniu masy miesniowej potrzebna jest dietka bez tego ani rusz:)
  • 0

ma
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 581 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

białko brać musisz(tzn. dostarczać z pożywienia a jeśli nie dasz rady to z odżywek białkowych)jeśli chcesz budować mięśnie.adaśko ma racje-trening domatora nieda tobie tobie tyle co profesjonana siłownia...
  • 0

GośćGuest_grzesiek888_*

Guest_grzesiek888_*
  • Guests

Napisano Ponad rok temu

czyli bez silowni nie ruszy... cos bede musial pomyslec na ten temat.... a ile w tej silowni trzeba przebywac... ile razy w tygodniu po ile godzin....

a jezeli o to bialo chodzi, prosze o jakas porade co kupuic...

ma
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 581 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

-przedewszystkim nic nie wskurasz bez diety(musisz o tym pamiętać)
-białkiem uzupełniasz braki w dieci(dobre jest SP65 lub SP80-sam takie kupuje)
-na początek wystarczy 3 razy tygodniowo po godzine ćwiczeń(treningi też masz podwieszone-zaczynasz od ogólnorozwojowego)
  • 0

GośćGuest_grzesiek888_*

Guest_grzesiek888_*
  • Guests

Napisano Ponad rok temu

na poczatek 3 razy w tygodniu........... ;( to na koniec ile ;) kurde nie wiem czy mnie bedzie stac na tyle czasu... godzina w silowni ale pol godziny przed i po to juz jest 2 godz pracuje do 18 i mam dosc po tej popier.... robocie a w nocy siadam do drugiej roboty......

adasko1418048738
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3256 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

na poczatek 3 razy w tygodniu........... ;( to na koniec ile

3 razy w tygodniu mozna cwiczyc nawet przy starzu 2 lata , wiec troszke bys mogl tak pocwiczyc)
  • 0

jasqoo
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1063 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:rally

Napisano Ponad rok temu

3 razy to chyba najlepsze rozwiazanie, a co do czasu to uwzglednij jeszcze czas jaki musisz poswiecic areoba......
  • 0
--===Only The Strong Survive===--]
[you] looknij na moj dziennik: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

GośćGuest_grzesiek888_*

Guest_grzesiek888_*
  • Guests

Napisano Ponad rok temu

to juz chyba wymiekam... nie wyrobie z czasem.... no nic bede probowal domowymi sposobami ;) moze mi nie zaszkodzi...