Jak dobrze ze jest takie forum, dopiero dzis je znalazlem, nie bylo sie nawet kogo spytac co i jak....
No ale pokolei.... kiedys (2miechy temu)zobaczylem sie w lustrze.... i wlasnie jestem po FAT LOSS PACK 5 wazylem 112kg, 183cm wzrostu 26lat teraz jest 100kg to dalej duzo ale jest o niebo lepiej

Teraz chce wejsc w druga faze, chcialbym troche nabrac innej masy /nie tluszczowej/... i kolejnym zakupem byl zestaw Kreatyna z Tauryną, Dextrose, HMB, i tu juz chyba wlasnie zaj***lem... bo z tego co czytam to za wczesnie na to...
Prosze powiedzcie co robic, chcialem jeszcze nadmienic ze silownia chyba odpada... no chyba ze sa czynne w nocy bo tylko wtedy mam troche czasu... jednynie co cwicze to torche w domu w nocy, hantle, brzuszki, pompki itp (prawie codzinnie przez jakas godzine, to pewnie nic ale zawsze to cos

co do diety to teraz jem naprawde malo w porownaniu z tym co bylo (chcialbym jeszcze troche zrzucic), przedewszystkim z czego sie bardzo ciesze na bok poszedl mcDonald i inne dziadostwa... i nie wiem ale chyba nie bede mial czasu na takie super diety jak tu czytam... czy mozna to zrobic jakos prosciej....
jeszcze napisze ze nie musze wygladac jak np. Pudzianowski i spolka

napiszcie co robic...
Z gory dziekuje i pozdrawiam
Grzesiek888