Po cyklu
Napisano Ponad rok temu
W czym pomaga?
45% Saponin Steroidowych
Zwiększa Siłę i Wytrzymałość
Podnosi Poziom Naturalnego Testosteronu
Podnosi Popęd Seksualny
Czym jest Bułgarski Tribulus Terrestris?
Tribulus Terrestris jest rośliną występującą naturalnie w przyrodzie. Od wieków była wykorzystywana w Europie jako lekarstwo na impotencję i stymulant popędu seksulanego.
W zeszłym wieku odkryto jednak jego pozytywne "sportowe" efekty. Jego zażywanie podnosi poziom hormonu LH oraz testosteronu. W organizmie ludzkim 99% testosteronu jest związanych z tzw. białkami nośnikowymi (ta frakcja hormonu jest nieaktywna),a tylko 1% wolnego męskiego hormonu wzrostu krążącego we krwi może wnikać do komórek mięśniowych i w jądrze komórkowym przekazywać sygnał do powielania materiału genetycznego (czyli do produkcji białek).
Gdy wprowadzimy do organizmu z zewnątrz związki roślinne do złudzenia przypominające ludzkie hormony anaboliczne (saponiny z Kaizen Bułgarski Tribulus Terrestris) oszukamy w pewien sposób układ endokrynologiczny. Białka nośnikowe zaczną częściowo łączyć się z saponinami przez co podniesie się poziom właściwego testosteronu mogącego wywierać pozytywny wpływ na tworzenie nowych struktur białkowych.
Z myślą o zmaksymalizowaniu efektu anabolicznego w produkcie Kaizen Tribulus Terrestris zostały wyizolowane saponiny w 45%. Resztę stężenia procentowego stanowią indole i polifenole. Łączą się one z receptorami androgennymi powodując dalszy wzrost stężenia hormonów męskich. Na zasadzie rywalizacji o receptor i przeciwdziałając tworzeniu enzymu aromataza, indole hamują rozwój w organizmie męskim estrogenów (hormonów żeńskich) przez które gromadzona jest tkanka tłuszczowa lub powstają inne nie chciane symptomy np. ginekomastia. Należy także nadmienić, że indole przeciwdziałają aktywności enzymu 5alfa reduktaza, który zamienia anaboliczny testosteron w szkodliwy dihydrotestosteron powodujący przerost gruczołu krokowego.
Cena dla osób z forum na hasło
49 zł ( rabaty się nie sumują)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
łykasz to?
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
to ze zmeczenia dzis ciezka robote mialem
łykasz to?
Napisano Ponad rok temu
link wyżej
Napisano Ponad rok temu
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
Weteran z uszkodzonym kregoslupem...
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
w jakis sposob najszybciej doprowadzic organizm do homeostazy po cyklu??
Najlepszym sposobem jest odblokowanie.
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
sorki Admin ze sie wtracam do tematu wybacz mi :564:
oO O O o Oo O o O O
O o Oo O o O O O o Oo
O o O O O o Oo O o O
O O o Oo O o O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
oO O O o Oo O o O O
O o Oo O o O O O o Oo
O o O O O o Oo O o O
O O o Oo O o O
Napisano Ponad rok temu