CYKL SUPLI ALTERNATYWNY DLA CYKLU SAA
Napisano Ponad rok temu
Z góry zaznaczam że to cykl dla mających dużo hajsu
2 puchy Xpanda (Dymatize) + 2 puchy białka Elite Whey Protein (2,27kg, tez Dymatize) + 5 kg Mass XXL (Trec) + HMB (przynajmniej 600 kaps czyli 2 opakowania dla widocznych efektów) + 2,5 kg Carbo + ZMA (może być apteczne = tańsze) + L-Glutamina + Aminokwasy (dla nielubiących zakwasów) + ew. BCAA, witaminki np. Trec'a.
Jeśli się ma kasę, dietę trening + jakiś staz to naprawdę warto zainwestować w to, gdyż mogą być zbliżone efekty jak po braniu teścia.
Firmy wybrałem nieprzypadkowo - Produkty bardzo zachwalane (szczególnie Dymatize) w swej skuteczności ... ale nie w cenie
Sam (nie sugerujcie się profilem - jak założe w tym tyg. dziennik to bedzie wiadomo czemu jest tak kiepawo ze mną) będejechać od pon. na cyklu:
2 Puchy XP, 2 puchy Elite Whey Protein, 5 kg Mass XXL, 2,25kg Carbo, 900kaps HMB (jeśli zdobęde hajs to dorzucę BCAA i ZMA). Relacje z niego będziecie mieli jak w banku;)
Oczywiście ten temat założyłem po to, by omówić prawdopodobieństwo (przy spełnionych podst. warunkach) efektów jak przy odpowiednim cyklu Ph lub SAA >>> czyli by omówić możliwość zdrowszego "doładowania" się dobrej jakości masą, bez grzebania w gospodarc hormonalnej naszego organizmu ... na który co prawda wyda się trochę, gdyz:
Koszt mojego cyklu (podobny do proponowanego) wyniesie ok:
1200zł
Ale rezultaty o wiele lepsze jak przy cyklu (bardzo powszechnym): Mono + Dextro + 3kg Gainera + 2 kg taniej serwatki.
Czekam na opinie ... też trza sie wypowiedzieć na temat czy faktycznie przy funduszach porządnych się osiągnie na suplach podobne wyniki jak na SAA (oczywiście nie łudźcie się że będziecie wyglądać po 4 takich zaproponowanych cyklach jak Coleman).
C :mrgreen: zekam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
2 puchy cell pumpa ok. 3-5kg mass xxl'a na wszelki wypadek - na uzupelnienie diety i imo styka ;]
Jezeli ma sie bardzo dobra diete to i bez ogromnej kasy na suple mozna osiagnac zadowalajace rezultaty
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tyle tego wszystkiego nie potrzeba. jesli dieta jest dobra to jakis stack kreatynowy + gainer / bialko i mozna miec bardzo dobre fekty.
i nie mow ze jest to alternatywa dla koksow.
Osoba ktora zrobilaby cykl na tych odrzywkach napewno mialaby mniejsze efekty niz osoba ktora zamiast xpanda dodała by np 20mg metki dziennie