Szukam Pomocy. Chce zaczac.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzieki kreatynie chcialbym osiagnac sile i rzezbe
narazie wedlug mnie nie masz co rzzbic wez sobie najpierw mase zbuduj a potem bedziesz mogl smialo rzezbic
i tak jak kolega wyżej dietka na mase plus ewentualnie jakiś gainerek ( narazie bez kretki )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a masy nie masz ja jestem od Ciebie nizszy o prawie 10 centymetrow i waze tyle sam i nie mam masy a Ty masz ja z pewnoscia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i wiesz co??? moim zdaniem taka masa to tragedia dlatego też ostro zabrałem się do ćwiczeń głowny cel jaki sobie postawiłem to masa żeby potem mieć materiał do rzeźbienia :-)
a co do krety do jednego nie rozumiem piszą wszędzie że to alternatywa dla sterydów i wogóle że mięśnie i siła rosną jak na drożdżach a tu na tym forum wszyscy tylko piszą żeby krety nie brac a bo to nie działa a bo to za wcześnie itp itd etc... ???
Napisano Ponad rok temu
bo nam chodzi o to że jak ktoś zaczyna ćwiczyć to ma świetne efekty, bez kreatyny. kreatyne powinno wziąść wtedy kiedy ma sie np. stagnacje. po co brać wcześniej jak masa idzie? w pierwszum miesiącu ćwiczeń na diecie zrobisz 5kg a na diecie i krecie 7kg, to już nie jest taka różnica lepiej zostawić se kretke na później, jak już z masą nie będzie tak łatwo. zobacz że im dłużej ćwiczysz tym więcej wiesz o treningu odżywianiu i tym lepiej możesz wykorzystać cykl na krecie. bo pierwszy cykl na krecie jest jak koks! bez kitu i dlatego trzeba wykorzystać go jak najlepiej. a to kiedy wziąść to sprawa względna. uważąm że jak ktoś ćwiczy nawet pół roku na siłce ale bez żądnych przerw i naprawde dużo z siebie daje i dopadnie go stagnacja to moze zrobić se cyklon. ale z drugiej strony są też ludzie którzy sie obijają przez rok i uważam że tacy nie powinni brać.tu na tym forum wszyscy tylko piszą żeby krety nie brac a bo to nie działa a bo to za wcześnie itp itd etc...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
napisales ze chcesz robic rzezbe. ale ty nie masz czego rzezbic rozumiesz?? kreatyna to inny temat. mozesz robic redukcje kiedy masz duzo masy, a ty jestes chudy.
kreatyne mozesz brac kiedy ci sie tylko podoba. jak wezmiesz na poczatku to nie umrzesz. chodzi o to ze pewnie nie masz diety, nie wiesz jak sie cwiczy, to ze widziales na zdjeciach to nie to samo. musisz miec doswiadczenie bo inaczej wywalisz krete do kosza i powiesz ze myslales ze wiecej po niej osiagniesz. druga sprawa to taka, ze na poczatku wymiary i sila ida bardzo szybko wiec kreatyna nie jest ci potrzebna,
cwiczyc, jesc, spac-na poczatku to ci wystarczy do budowy miesninie wiem juz co mam robic ?!
pzdr
Napisano Ponad rok temu
znaczną część tego uzyskasz jedząc dziennie 100 gram max carb + 200 gram Mass xxl
do tego np 200 gram ryżu
z tego co podałem wyciągniesz jakieś 50 gram białka i 400 gram węgli reszta w diecie
jeśli się mylę nich mnie ktos poprawi ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
takich nie dostaniesz w zadnej aptece osobiscie tez je zazywam są cool!!!
Napisano Ponad rok temu