cykl nr 2
Napisano Ponad rok temu
Moge uzyc metody mostka HRT.
1-2 400mg prolo / week
3-12 300mg prolo e5d
1-4 20mg mety eod
potem HRT :
13-22 100mg prolki / week
i ...
23-33 500mg omy /week
23-33 300mg srodka mocno anabolicznego (deka albo boldek jeszcze nie jestem pewnien)
23-27 25mg mety / week
cykl od strony teoretycznej wydaje sie byc ok .
Oczywiscie podczas hrt mam zamiar brac hcg i hepatil a po wszystkim nolvadex (eventualnie gdybym potrzebowal w razie gino to clomid albo wiecej nolvy.)
do cyklu oczywiscie zestewik oslon watroby podczas brania mety i omy.
cykl trwa 10 miesiecy i bedzie mysle bardzo dobry (efekt)
co o tym sadzicie?
prosze o wypowiedzi tylko przemyslane a nie "stary to cie rozerwie!"
poniewaz doskonale zdaje sobie sprawe co taki cykl za soba niesie
Weteran z uszkodzonym kregoslupem...
Napisano Ponad rok temu
Brzuch ma w dwudziestu pięciu minach.
Biją mu brawo, on się kłania
na odpowiednich witaminach.
Napisano Ponad rok temu
Ogólnie cykl dobrze przemyślany... i nieco skomplikowany dla sezonowców, ja sam musiałem go 2 razy przeczytać żeby ogarnąć ocb. :mrgreen: Może kiedyś też się na coś takiego skuszę...
Pozdro!
Napisano Ponad rok temu
wiec nie sadze czy jest na niego za wczesnie , jakbym robil tylko 1 czesc cyklu to po odblokowaniu i odczekaniu 3 miechow zrobil bym nastepna czesc jako 3 cykl .
Narazil bym sie tylko na niepotrzebne spadki i stresy a przy hrt nie ma takiego problemu.
Cykl spisalem z pomoca Dawida1920
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale 10 miechów dostarczania teścia z zewnątrz to po odstawieniu organizm już się niźle odzwyczaji od produkcji własnego teścia, nieźle będzie zblokowany żeby go Clomid ruszył..., bo jak nie to będzie miał lipeprzez cały będzie jna testosteronie
jaki ma wpływ HCG na utrzymanie "masy" jader... możesz coś na ten temat mi napisać na PW, ewentualnie w tym temacie...na jąderka HCG.
Napisano Ponad rok temu
No dlugosc cyklu jest spora ale to przeceiz 2 cykle polaczone mostkiem wiec normalka.
Z rozpiski przypomina mi to cykle zawodowcow tylko srodki troche inne :PPPP
Powiem szczerze ze cyklon bardzo ciezki ze wzgledu na ciagle trzymanie diety i abstynecje.
Obawiam sie bardziej o swoje zdrowie psychiczne niz fizyczne. takie ilosci srodkow androgennych napewno sie na niej odbija.
Jeszcze nie jestem pewnien czy do takiego cyklu dojdzie teraz. poniewaz nie wiem czy mam na tyle silna wole.
Napisano Ponad rok temu
Na takim cyklonie przy dobrej diecie + suplach ze 20-25kg powinno na luzie wskoczyć...
Napisano Ponad rok temu
3ampułki 5000iu co 7dni HCG podczas HRT powinny załatwić sprawe z jądrami.
Napisano Ponad rok temu
Takie cos tam wyczytałem "eventualnie gdybym potrzebowal w razie gino to clomid albo wiecej nolvy." Od kiedy clom jest na gino??
pierwsze 12 tygoni na prolo i potem mostek na prolo?? raczej nie bedzie on dawał oczekiwanych efektow. receptory będa juz wysycone. osobiscie bym po pierwszej częsci zrobił normalny odblok zrobił przerwe. i potem zrobil kolejny cykl. nie ma co kombinowac.
co do spadkow po pierwszej częsci cyklu to normalne ze schodzi woda. takie cos to chyba nic złego. nikomu sie chyba nie podoba jak jest spuchnięty jak balon
Nie jest to cykl dla ciebie. naprawde jesli info w twoim profilu jest aktualne to
1-6 prop 50 e2d
1-6 superka 50 e2d
i to powinno ładnie cie porobic. Chyba ze liczysz na mega mase typu woda + smalec. ale kazdy ma inne priorytety.
Napisano Ponad rok temu
za mało tego propa...1-6 prop 50 e2d
ja też bym tak zrobił, ale raczej ze względów zdrowotnych, bo 10miechów na koksie to jest dla zawodowców, albo igiotów...osobiscie bym po pierwszej częsci zrobił normalny odblok zrobił przerwe. i potem zrobil kolejny cykl
Napisano Ponad rok temu
No dobrze zablokuje, ale jądra odżyją, a przecież dalej będą dawki 100mg enan tygodniowo.podanie hcg w trakcie mostka zablokuje jeszcze bardziej produkcje własnego testa.
Sugerujesz, że clomidem nie zwalczysz gino?Takie cos tam wyczytałem "eventualnie gdybym potrzebowal w razie gino to clomid albo wiecej nolvy." Od kiedy clom jest na gino??
No tutaj masz racje, mozna by lecieć na omie, a most zrobić na enanie.pierwsze 12 tygoni na prolo i potem mostek na prolo?? raczej nie bedzie on dawał oczekiwanych efektow.
Napisano Ponad rok temu
Dawid jadra nie odrzyja bo beda dalej zablokowane i nie bedzie produkowal dalej wlasnego tescia. HCG zapobiega atrofii, ale takze blokuje. przeciez jesli sie bierze testosteron to on tez blokuje produkcje wlasnego testosteronu.
Ja nie sugeruje ze clomidem nie zwalczysz gino tylko to oznajmiam
wogole nie wiem o czem gadka to nie jest cykl dla takiego zawodnika jak Madson. ;-)
Teoretyzowac sobie mozna ale naprawde skutki uboczne tego cyklu będa wieksze niz kozysci. brales pod uwage wzrost ciesnienia, zmiany w psychice? na takim cyklu nie ma lekko.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
herezje głosisz, nolvadex jest antyestrogenem,clomid jest syntetycznym estrogenem ktory co moze zadziwic niektorych dziala rowniez jako antyestrogen z tym ze slabiej.Ja nie sugeruje ze clomidem nie zwalczysz gino tylko to oznajmiam
Dawid jadra nie odrzyja bo beda dalej zablokowane i nie bedzie produkowal dalej wlasnego tescia. HCG zapobiega atrofii, ale takze blokuje. przeciez jesli sie bierze testosteron to on tez blokuje produkcje wlasnego testosteronu
Sam sobie zaprzeczasz. Wiesz jak działa HCG? Po podaniu tego środka nstępuje wyrzut testo przez jądra.
A dawki 100mg testo są zbilożone do egzogennego poziomu testo jak już wcześniej pisałem, czyli przysadka jest zablokowana, organizm nie wytwarza testo, więc podajemy je z zewnątrz. Oczywiście przed wyznaczeniem dawki na most wypadałoby zrobić badania na poziom testo.
ps. lubie takie dyskusje, w końcu cos się dzieje
Napisano Ponad rok temu
nie chodzi mi o dawkę propa, tylko o ilość strzałów...Kujsus leciales kiedys 50mg propa
Napisano Ponad rok temu
"HCG pomaga także przywrócić jądra do prawidłowych rozmiarów, po tym jak doznały one lekkiej atrofii w wyniku długiego stosowania SAA. Nieprawidłowe stosowanie Gonadotropiny łożyskowej może być dosyć szkodliwe. Wysoki poziom testosteronu wywołany właśnie przez HCG może powodować blokowanie prawidłowego funkcjonowania podwzgórza, dokładnie tak samo jak testosteron iniekcyjny."
jesli nieumiejętnie podamy hcg to nie odblokuje on nas w zadnym stopniu, a efekt bedzie odwrotny do zamierzonego;-) zreszta tak czy siak nawet jesli bierzemy hcg to robimy normalny odblok po cyklu nie ma to jak clomifen
Co do clomidu to przyznaje sie ze nigdy nie slyszalem o tym ze moze byc stosowany na gino. jest jednak słabszy w dzialaniu niz nolva i i dlatego nie praktykuje sie brania clomidu jako srodka na ginko. nolva jest wiele lepsza ;-)
PySy ja tam tez lubie podyskutowac na jakis rzeczowy temat bo tak to nudno i tylko odpowiadac ile wziac mety i omo bo na wakacje chce byc duzy w 2 tygodnie
Napisano Ponad rok temu
tak nolva lepiej zapobiega gino niż clomid ale to już wyżej pisałem
Mysle, że teraz będzie już wszystko jasne,pozdro