BARDZO PROSZE O POMOC...
Napisano Ponad rok temu
Chodzi mi o UŁOŻENIE PLANU TRENINGOWEGO W MOJEJ SYTUACJI...a raczej w moim niecodziennym przypadku:( Dużo planów treningowych na forum jest dla bardzo młodych lub tych co już przybyli na masie/mięśniach. Moja sytuacja jest inna,można ją nazwać beznadziejną... lecz licze że mi ktoś pomoże:|! Forum odwiedzam od dłuższego czasu,szukam przeglądam,kompletuje informacje...lecz większości po prostu nie rozumiem jak mam to ćwiczyć ile razy,jak brać odżywki.Wiem są od tego działy ale tak...mam 20lat,180cm wzrostu i waże...55kg:( Wcześniej miałem doczynienia z siłownią i nawet było widać efekty lecz muszę przyznać że nie zadawalające mnie,zawsze było coś nie tak w treningu (niewiem liczba serii?ilości powtórzeń?) i przestawałem ćwiczyć.Teraz mam dużo wolnego i chciałbym by ktoś DOŚWIADCZONY [a jest tu dużo takich osób na forum którym mógłbym zaufać] ułożył mi KOMPLETNY PLAN TRENINGOWY na szybką masę (co jest chyba najbardziej potrzebne) i dietę oraz co następnie robić.Będę wszytko robił to co w planie tylko by zadziałało.Tkz.królik doświadczalny;)Proszę o kontakt,jeśli trening będzie dobry to nawet mogę zapłacić bo wiadomo czas i pomoc...ja to rozumiem!Posiadam:kreatyne w tabletkach,mass xxl,gainera olimpa,tauryne,lecytyne i witaminki (vigor..).Niewiem czy moge to brać jeśli przestałem ćwiczyć na siłce kilka miesiaków tremu?jak mam zacząć by było bezpiecznie.od początku do końca...a jakby się dało to też szybko bo jestem gotowy się zaangażować i wyciskać ostatnie poty więc trening moż być mocniejszy.Jeśli są pytania,chętnie odpowiem. (aha:na klatke brałem max 50kg)
PROSZĘ O POMOC.POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Napisano Ponad rok temu
napisz jakie miales treningi, my to ocenimy i powiemy gdzie robiles bledy (o ile takie byly)
napisz rowniez swoja diete jesli taka stosowales
...::: LOVE EACH DAY :::...
Napisano Ponad rok temu
czyli ile to dokladnie?przestałem ćwiczyć na siłce kilka miesiaków tremu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[ Dodano: Pon Cze 06, 2005 10:08 pm ]
to staraj sie jesc zadziej a po wiecej bo gdy jesz czesto zwiekszasz swoj metabolizm a ty i tak masz szybka przemiane materiimam dość szybką przemianę materii więc nie nabieram tej wagi.duży problem z tym.jem ale szybko spalam.
[ Dodano: Pon Cze 06, 2005 10:08 pm ]
a no i jak najwiecej odpoczywaj i jak najmniej ruchu
Napisano Ponad rok temu
nie nadgarstki tylko przedramie ;-)poniedziałek (klatka/biceps) środa (barki,nadgarstki) piątek (niepamietam).
a w piatek to chyba plecy i triceps a do srody nogi jeszcze pewnie....
musisz zacząć jeść pożądnie ( duzo pić ) tez zaczynalem od podobnych warunkow jak Ty
nie przejmuj sie dasz rade...
aha i taka mała rada : nie faszeruj sie od poczatku suplami i odżywkami
Jak zaczniesz poządnie jeść to przez pół roku samo jedzenie bez zadnego problemu bedzie dawac efekty bardzo zadowalające
Pozdro
Pozdrowienia w podpisie za pomocą skryptów są nieszczere i prostackie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powodzenia czekamy na dalsze pytania
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
>treningu dalszego
#i dokładnej diety podczas trwania tego okresu.Pozdrawiam!!!
Napisano Ponad rok temu
dalszy czyli na amse? to w teamacie caloroczna rozpiska treningowa lub przykladowych treningach na amse
a dieta to w dziale odrzywianie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Zainteresowała mnie twoja osoba - pod względem budowy... z jakiego miasta jesteś?
Chętnie Ci pomogę!
Odnośnie treningu OGÓLNOROZWOJOWY - tzw. ACT (masz tu link)
http://www.forum-kul...showtopic=31089
Odnośnie diety, to proponuję spożywać takie rarytasy jak:
Głównie źródła węglowodanów:
ziemniaki - bardzo dużo! Tobie są wskazane, ryż, makaron, kaszy gryczane, płatki owsiane, glukoza,
Główne źródło białek:
Jajka, ser biały tłusty (nie zaszkodzi Ci), ryby tłuste - makrela itp, tuńczyk - też może być, drób, wołowina itd.
Tłuszcze:
oliwa z oliwek (do każdego posiłku ok 10-20g - spowalnia metabolizm), olej lninany min. 20g dziennie