Potrzebuję dietę
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym żeby dieta była przygotowana właśnie na takie dni kiedy to nie mam dostępu do urządzeń dzięki którym mógłbym przygotować jakąś potrawe, tylko abym mógł sobie w plecaku do szkoły wziąść.
Trening robię raczej pod wieczór czy to dobra pora ??
Jestem już w połowie ćwiczeń na brzuch "Aerobicznej Szóstki Weidera" i czuję że są już jakieś tam efekty na brzuchu ale są one przykryte "płaszczykiem" tłuszczu co najlepiej robić żeby się go tam pozbyć ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najgorzej jest być nikim,dla kogoś,
kto dla Ciebie jest wszystkim
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Co do ćwiczeń to tak jak mówiłem ćwiczę w domu mam ławeczkę, rowerek tak więc sobie trochę jeżdżę i dźwigam
A co do diety to nie wiem chciałbym żeby była taka żebym nie był głodny a zarazem żebym nie przesadzał z jedzeniem żeby stracić ten tłuszczyk
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylko co zrobić z tym tłuszczem bo go dość mam na brzuchu i na klatce piersiowej ?
Co do ćwiczeń to tak jak mówiłem ćwiczę w domu mam ławeczkę, rowerek tak więc sobie trochę jeżdżę i dźwigam
A co do diety to nie wiem chciałbym żeby była taka żebym nie był głodny a zarazem żebym nie przesadzał z jedzeniem żeby stracić ten tłuszczyk
szefie nikt Ci nie zrobi diety od zera troche inicjatywy nikt Duchem Świętym nie jest i nie wie czy o tej możesz cokolwiek zjeść czy masz zajęcia zbuduj szkielet diety i daj tam proponowane posiłki opisz kiedy je sporzywasz kiedy masz trening, a co do tłuszczyku ?? sam nie wiem nie sądze zeby tego było za wiele proponuje masówke masz posty podwieszone zobacz oceń zmień wystaw my pomożemy zbilansować zmiany do roboty nie ma co czasu tracić
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Co do treningu to ćwiczę albo o 17:00 albo o 22:00. Twierdzicie że przy moim wzroście i wadze nie powinienem miec dużo tłuszczu - a jednak i jest on dość zauważalny na brzuchu i klatce piersiowej
Napisano Ponad rok temu
Mleko 2% UTH
Płatki owsiane 100g
10:00
Chleb żytni 150g
Szynka gotowana (wołowa/z indyka) 50g
Ser Gouda 50g
masło 15g
13:00
Chleb żytni 150g
Szynka 50g
Ser Gouda 50g
masło 15g
16:00
Ryż brązowy 100g
pierś z kurczaka b/skóry 100g
surówka ok.150g
oliwa z oliwek 15g
19:00
makaron dwujajeczny 100g
+ coś do smaku nie miałem pomysłu
jakiś sok 250ml
21:00
tuńczy w wodzie 185g
ew. pierś z kurczaka b/skóry 100g
jakiś sok 250ml
Wartości odżywcze:
ok.154g białka
ok.89g tłuszczu
ok. 463węglowodanów
całość ok 3000 kcal
Dietka robiona na szybko jeżeli jedziesz do dziewczyny po szkole to w jedną łape pierś w drugą chleb(ok 100g) i popijasz jakimś sokiem ok.250ml - trzeba sobbie jakoś radzić . Najlepiej jakbyś ćwiczył jednak o 17 ze wzgledu na to ze bardzo ażny jest posiłek potreningowy po za tym o 22 to dla mnie za późno zdecydowanie . Wartości składników odżywczych są przybliżone bo się spieszyłęm, ale nie powinno być większych błędów. Jeżeli o czymś zapomniałem to napisz pozdro będzie dobrze
pozdro
Napisano Ponad rok temu
pozdro