jedzenie inaczej %-)
Napisano Ponad rok temu
czekamy na przepisy i dyskusje na temat
PZDR strong
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
DLA STRONGBARTA I INNYCH MILOSNIKOW TEGO SMAKOŁYKU !
SKŁADNIKI:sa dwie opcje
I.OPCJA:
- 0,5lirta zimnej wody
- 0,5garsci cukru
- 0,5garsc mleka w proszku
- 0,5 opakowania drożdży
II.OPCJA:
Zamiast mleka w proszku, mozesz dac zwykle mleko tylko wtedy daj mnie wody bo w mleku jest 90%wody!
CIASTO:
Jak urosna drożdze to,wjeb je do miski dodaj 0,5 garsci soli, 0,5 opakowania przyprawy do pizzy
dodawac mąki po garsci ciagle mieszajac az do momentu az ciasto stanie siem nielepiace i stałe..
Kwestie dodatkow zostawiam wam..bo nie wiem kto jaka lubi..
To jest przepis z pizzeri..ale przy naszym sprzecie domowym nie wyjdzie idealna tak jak z tele pizza...
Potwierdzam ze jadelem z tego przpisu pizze -->idaelna robiona na sprzecie specjalny
na domowy robie prawie 2Xtyg.. jest tez ideolo.!
Pytacjie o niejasnosci!!
SMACZNEGO[/b]
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hmmm cos nie tak 8)dodawac mąki po garsci ciagle mieszajac az do momentu az ciasto stanie siem nielepiace i stałe..
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
[ Dodano: Czw 24 Mar, 2005 ]
i ile je pieczesz? ;-)
Napisano Ponad rok temu
pozniej czakasz az podrosnie..i jeb na blache rozwalkowujesz..
i tak,ja daje np.
koncentra pomidorowy samruje po powierzchni..pozniej kiełbasa w koste pokrojona lub w plasketerki... i daje tez szynke...
z tucznyczkiem nie prubowalem ale moze zrobie tylko musi byc kompletenie pozbawiony plynu..pozniej serek na to..posypujesz na ser przyprawy typu do pizzy ogregano itp
pikarnik 15-20min tem 220 w zwyz...zobaczysz..jak siem ladnie przyrumieni tzn ze bedzie dobrze..
aha mi za 1 razem idealna nie wyszla..ale popracujesz i bedzie dobra
pozdro 8)
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BLU, ja jestem Kucharzem w technikum na drugim roku aż wstyd się przyznac, bo [wymoderowano] umiem
Napisano Ponad rok temu
Dzieki za przepis trzeba bedzie sprobowac.
Probowaliscie robic sami hamburgery ? ja polecam wychodzi nieraz lepiej niz w lokalach
Co do smażenia białka to:
rozbijane są struktury 3-4 rzędowe białek, oliwa z oliwek nic nie pomoze, białko w wysokich temperaturach ulega denaturacji, ale jak wiadomo w tym temacie jest to mało ważne, tu liczy sie smak ;-) :mrgreen:
Napisano Ponad rok temu
KriZ ja tez gastronomik..ale mi to lotto chodze aby przechodzic...
ale trochu wiedzy siem przyda 8)
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kupujesz mieso do hamburgerow smazysz(az beda chrupiace ) na oleju z cebulą pokrojoną na długie paski.
W międzyczasie do bułki wkładasz żółty ser, najlepiej jeden z tłustszych (np gouda), i do mikrofalówki na tyle czasu by sie roztopił ser.
Wyciągamy bułka(uwaga gorąca ) wkładamy hamburgera z cebulką i ketchup jezeli ktos lubi jakies przyprawy to wiadomo mozna sie bawić
Napisano Ponad rok temu
sie plywa...
cialko tez sie ma zajebiste...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie no dla mnie to juz lekka przesada!!Ja sie już uzależniłem chyba od jedzenia według diety Zanim coś zjem to od razu sprawdzam ile ma ww, białka itd. A jak zjem coś innego to mam później wyrzuty sumienia Co ja ostatnio zjadlem "typowego" hmm... o wiem !!! batonika w sobote po południu jak ze szkoły wracałem
Napisano Ponad rok temu
[you] looknij na moj dziennik: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Podobne tematy
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Jedzenie na ostro |
Inne sporty |
|
|
||
Blackwood inaczej... |
GALERIA BRONI |
|
|
||
Sztangiści czyści inaczej |
Inne sporty |
|
|
||
Jedzenie przed i po trenigu |
Trening dla początkujących |
|
|
||
Nirvana inaczej |
CROSS-BUDO |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
czy kreatyna może żle wpływać na zęby??
- Ponad rok temu
-
kreatyna
- Ponad rok temu
-
Przepis na dietke poprosilbym????????
- Ponad rok temu
-
Dieta- udzielcie pomocy- amatorem jestem
Guest_badziul89_* - Ponad rok temu
-
ile was wynosi dieta? (masa)
- Ponad rok temu
-
oliwa z oliwek
- Ponad rok temu
-
Pytanie w sprawie odzywiania
- Ponad rok temu
-
Jedzieni podczas diety
- Ponad rok temu
-
DIETY DO ENDOMORFIKA!!! PROSZE OPROPOZYCJE!
- Ponad rok temu
-
CKD cała prawda
- Ponad rok temu