kebab-koniecznie kupiony u turków
Z tym kebabem to przegiales - chociasz troche zdrowo mialo byc
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
kebab-koniecznie kupiony u turków
Napisano Ponad rok temu
Wesley, ty masz Qrnik do dyspozycji, a tam pełen wypas. KFC się może schować.
Masz racje. Chadzam tam rowniez Tylko czekac troche trzeba.
Pozdrawiam
Qrnik rzadzi!!! Polecam
Napisano Ponad rok temu
a w Mac Kwaku osobiscie wyciagnelem paznokcia z kebaba :blus:
Napisano Ponad rok temu
Kumpel w knajpie znalazl kiedys w hamburgerze kawalek szkła
Napisano Ponad rok temu
ludzie i wy jestescie na sportowych dietach?? ja owszem czasme jem kebab ale staram sie zadko ok 1 miesiecznie
Napisano Ponad rok temu
A jakas kobieta w usa..w swoim zestawie KFC znalazla glowe kurczaka 8O
Kumpel w knajpie znalazl kiedys w hamburgerze kawalek szkła
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Muszę cię zmartwić, ale kebaby to supersyf porównywalny w kwestii obrzydliwstwa do McD i KFC. Jak mi znajomy arab opisał co się tam daje, miałem świeczki w oczach przez tydzień i już nigdy nie tknąłem niegdyś tak lubianego dania. Fastfoodom radzę powiedzieć stanowcze nie, jeżeli nie chcecie wcinać najgorszego z możliwych ścierwa pod słońcem. Poważnie. Myślę, że jeżeli chodzi o przekąski na mieście, to najlepiej zapchać się owocami, bułką z jogurtem a w najgorszym wypadku zjeść obiad w miejscu, gdzie jest duży ruch a podają jedzenie jak najmniej udziwnione i co najważniejsze nie mielone.Ja nigdy nie zblizam sie do tego syfu jakim jest mcdonald,kfc itd. Za to uwielbiam kebaby
Napisano Ponad rok temu
koza trzeciej kategorii oczywiściekoza zmielona razem z lancuchem :wink:
Napisano Ponad rok temu
A skad wiesz co daja do kebabow w wwa ?....Muszę cię zmartwić, ale kebaby to supersyf porównywalny w kwestii obrzydliwstwa do McD i KFC. Jak mi znajomy arab opisał co się tam daje, miałem świeczki w oczach przez tydzień i już nigdy nie tknąłem niegdyś tak lubianego dania. Fastfoodom radzę powiedzieć stanowcze nie, jeżeli nie chcecie wcinać najgorszego z możliwych ścierwa pod słońcem. Poważnie. Myślę, że jeżeli chodzi o przekąski na mieście, to najlepiej zapchać się owocami, bułką z jogurtem a w najgorszym wypadku zjeść obiad w miejscu, gdzie jest duży ruch a podają jedzenie jak najmniej udziwnione i co najważniejsze nie mielone.Ja nigdy nie zblizam sie do tego syfu jakim jest mcdonald,kfc itd. Za to uwielbiam kebaby
Napisano Ponad rok temu
Muszę cię zmartwić, ale kebaby to supersyf porównywalny w kwestii obrzydliwstwa do McD i KFC. Jak mi znajomy arab opisał co się tam daje, miałem świeczki w oczach przez tydzień i już nigdy nie tknąłem niegdyś tak lubianego dania.
[...]a w najgorszym wypadku zjeść obiad w miejscu, gdzie jest duży ruch a podają jedzenie jak najmniej udziwnione i co najważniejsze nie mielone.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Produkcją wałków zajmują się różni kolesie, więc zapewne nie wszędzie jest syf, ale dość powiedzieć, że cena gotowego wyrobu waha się od 5-15 zł. Więc sobie wyobraźcie, co jest w wałku po piątce. A płaty przekłada sie mielonym, zeby było taniej. Ja tam nikogo nie zniechęcam, ale sam tego nie tknę, tak jak parówek, mielonych w knajpach, hamburgerów, pulpetów i tym podobnych. Skład bowiem mielonego, zależy od nastroju mielącego, a jak miał zły dzień? :blus:mięso nie jest mielone tylko piecze się w płatach na tym ichnim rożnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja nigdy nie zblizam sie do tego syfu jakim jest mcdonald,kfc itd.
Za to uwielbiam kebaby ...w wwa najlepsze miejsce to skrzyzowanie al jerozolimskich i swietokrzyskiej (kolo kina bajka)....da sie poznac gdzie...zawsze jest wielka kolejka .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu