Jedzenie na miescie - chociaz troche zdrowo ;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja nigdy nie zblizam sie do tego syfu jakim jest mcdonald,kfc itd.
Za to uwielbiam kebaby ...w wwa najlepsze miejsce to skrzyzowanie al jerozolimskich i swietokrzyskiej (kolo kina bajka)....da sie poznac gdzie...zawsze jest wielka kolejka .[/quote]
Al. Jerozolimskie i Swietokrzyska to dwie rownolegle do siebie ulice wiec o takim skrzyzowaniu chyba, a nawet na pewno, nie moze byc mowy
Najlepszy kebabik jest na Krakowskim Przedmiesciu, kolo pomnika Kopernika [/quote][/quote]
tfu....skrzyzowanie swietokrzyskiej i marszalkowskiej
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Jak widze market w poblizu to kupuje w nim pare grahamek, duza maslanke ew. jogurt naturalny i wcinam hyhy albo grahamki, kabanosy i soczek marchwiowy
Napisano Ponad rok temu
Znacznie wieksze od naszych i dostajesz do tego marynowane na ostro warzywka
Napisano Ponad rok temu
Ekhm....najlepsze sa w Syrii . Wlasciwie tylko z kebabow skladalo sie tam moje sniadanie , obiad i kolacja . Po pewnym czasie mialem juz ich doscNajlepsze kebaby są w Zjednoczonych Emiratach Arabskich
Znacznie wieksze od naszych i dostajesz do tego marynowane na ostro warzywka
Napisano Ponad rok temu
Ja nigdy nie zblizam sie do tego syfu jakim jest mcdonald,kfc itd.
Za to uwielbiam kebaby ...w wwa najlepsze miejsce to skrzyzowanie al jerozolimskich i swietokrzyskiej (kolo kina bajka)....da sie poznac gdzie...zawsze jest wielka kolejka .[/quote]
Al. Jerozolimskie i Swietokrzyska to dwie rownolegle do siebie ulice wiec o takim skrzyzowaniu chyba, a nawet na pewno, nie moze byc mowy
Najlepszy kebabik jest na Krakowskim Przedmiesciu, kolo pomnika Kopernika [/quote][/quote]
Eeej....To nie ja napisalem :wink:
Napisano Ponad rok temu
Eeej....To nie ja napisalem :wink:
To jakas piramidalna pomylka, nie wiem dlaczego tak sie to wkleilo Bardzo przepraszam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szczerze mówiąc niezabardzo przejmuję się zdrowym odżywianiem na mieście za to w domku no to już inna bajka
pozdrawiam wszystkich fanów zdrowego odżywiania
Napisano Ponad rok temu
W razie napadu głodu, nic wam po kebabach, bułkach z bananem itp. ....
Zapraszam na moje popisowe danie - zalewajkę świętokrzyską. Zdrowe, pożywne i ... palce lizać! Jeszcze nie było reklamacji! :wink:
Mameha
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
mazindol ???
- Ponad rok temu
-
Rozbliźnić skóre?
- Ponad rok temu
-
Szybkie jedzenie