Zwracam się do Was, profesjonalistów, znawców jak również i nowicjuszy z prośbą
o zabranie głosu w nasytępującej sprawie:
Po nastu latach przygody ze sportami, w czasie jesienno-zimowego treningu
zdecydowałem się zastosować Deke.. Zapytałem Frenda i załatwił = 4x2ml Nandrolonu HELLAS, Grecja
za 60pln szt.
Pomyślałem, że 4 będzie dla mnie ok, w połączeniu z suplementacją i dobrym treningiem
będę kuł tyłek 1xtydz 1ml
Zachciałem poczytać troszę o steroidach, zorientować się o jej działaniu -wygoniłem siostre z przed
stanowiska i oddałem się lekturze..
Po 1wszym 1ml tygodniu zdecydowałem, że wprowadze małe zmiany i zrobie cykl 8tyg ale po 2ml/tydz.
Niestety,
nasz kontakt z "kolegą kolegi"
który - jego i innych znajomych zaopatrywł w Dekę od paru lat
Urwał i dupa - a ja w rozterce, bo już 3 tygodnie mineły, zacieram ręce żeby dobrać a tu ...
Popytałem znajomych,- ustawiłem się z poleconym, kompetentnym właścicielem siłowni,
trenerem i dietetykiem - nie miałem wątpliwości - JEST DOBRZE!
Co więcej - załatwił mi 4szt/120pln- był zdziwiony, że płaciłem 60za2ml- powiedział, że ktoś mnie zwyczajnie
wydymał.
W domu usiadłem - wyjełem pół pierwszej fiolki za 60pln, która mi została z 1wszego kłucia
- porównałem z tą za 30pln i
poczułem zdenerwowanie i niepokuj - !!!!
Różnice:
!. Na fiolce kupionej teraz, pod naklejką
na której widać troszkę spłaszczony okrąg
Owal i napis jest w kolorze niebieskim, są naklejone bezpośrenio na fiolkę i na tym dopiero naklejono info o leku
- co więcej - z 4 szt w jedenej owal i napis jest w kolorze czerwonym w pozostałych trzech - błękitno niebieskie - jak samo opakowanie
- a poprzedniej, kupionej za 60pln tych znaków nie ma?
2. Dokupiona teraz troche jakby, minimalnie rzadsza i zdecydowanie mniej żółta - tamta za 60 pln miała
zdecydowanie żółty kolor i oleistą konsystencję - ta troszkę żółta, oleista, ale mniej.
Po wstrząśnięciu obie troszkę bombelkują i w obu pęcherzyki powietrza powolutku wędrują ku górze fiolki
- czyli gęstość musi być jednakowa?..
Poza tym przyglądałem się wnikliwie i długo - nie znalazłem rzadnych różnic. Podczas injekcji też nie dało się odczuć różnicy..
Wkurwi..m się poważnie..
Nie mam możliwości podesłać zdjęć, także musi to być jedyne info jakim się z Wami dzielę..
Powiedzcie proszę - Jak rozpozanać prawdziwą?
Czytałem , że ok 70% Deki na rynku to dobre podroby - tylko skoro ich tyle jest - czy ktoś miał dobrą?
Myślełem, że jak kupię nandrolon to będzie mniejsze prawdopodobieństwo "lewizny" niż w przypadku DakaDurabolinu
na który jest większy popyt..
Co tam może być, czy mi nie zaszkodzi? Jakie ma działanie? Co w takim razie z odblokowaniem?
Przerwać kurację czy nie przerywać - co tu robić,?