KREATYNA BRANIE
Napisano Ponad rok temu
- czy bardzo wazne jest mieszanie kreatyny z bialkiem (kupnym) czy mozna sie bez niego obejsc (mam diete).. bo jezeli bedzie duza ruznica to bym nabyl rowniez Odrzywke bialkowa ale wolal bym nie. ( brak kasy)
- jezeli pale .. w jakim stopniu to mi przeszkodzi w braniu kreatyny .. czy warto zucic na ten okrtes by uzyskac lepsze efekty?
- mam Isostara Proteiny (Isostar High Protein) glownie to sa witaminy z grupy B czy moge to mieszac z Kreta ?
- i czy spozywanie napojow gazowanych od czasu do czasu szkodzi przy braniu kreatyny ??
Napisano Ponad rok temu
2 bierz witaminy, moze tylko przeszkadzac przy wysilkach wydolnosciowych no i oczywiscie kwestie zdrowotne chyba poruszac nie musze ?
3 witaminy czy proteiny(białka) ?
4 nie
Napisano Ponad rok temu
- Witaminy (E,B1,B2,B6,Fosfor,MAgnez) mieszac to z kreta ? ..
-ktora krete nabyc ? CREAPURE + ALA + b1 (trec-) czy moze Kreatyna Micro z Tauryną + Dextrose (trec-a) a moze inne sugestie
-nie chcial bym tez juz rosnac.. wiec pytanie czy przez kreatyne nie zaczne znowu rosnac ?
- iiii raz czytalem ze pierwsze 4 cykle bierze sie bez fazy nasycenia..gdzie indziej kaza z nasyceniem. wiec jak ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[ Dodano: 08-03-2005, 12:54 ]
mam tez qmpla ktory zaczyna cwiczyc ze mba i tez chce zamowic kreatyne ale cwiczy dopiero okolo 2 miechow odradzelem mu kreatyne narazie.. ale chce wiedziec dlaczego... czy mu zaszkodzi czy tylko efekty beda slabsze
Napisano Ponad rok temu
- te witaminy mozesz brac, aczkolwiek polecam zestaw wszytkich witamin i mineralow
- z tych opcji co wymieniles to pierwsza lepsza
- te pytanie nie bardzo rozumiem
- mozna robic takze z faza naycania, ale w tym wypadku polecam suplementacje ciągła, jezeli bez nasycania to cyliczna.