Mala historia i prosba o porade .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam ze swojej strony nowego a jakże silnego (pod wzgledem woli) faceta!
Odnośnie owego preparatu - niestety nie mam pojęcia, czy tak naprawdę działa - o to musisz pytać kolegów z suplementacji.
Odnośnie ćwiczeń - to może napiszesz czy posiadasz jakikolwiek sprzęt w domu - np. hantelki, drążek, czy rowerek stacjonarny.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
proponuje ci rozpoczac bieganie na dworze (na rower jest za zimno) 2 a nawet 3 x w tygodniu po ok 40 - 50 min wiem ze na poczatku jest ciezko sie przyzwyczaic do pogody ale pozniej przestaniesz na to zwracac uwage, zima jest okresem przygotowawczym chyba dla wszystkich dyscyplin sportowych i chyba wszyscy zawodnicy wychodza na dwor poroszac sie na swierzym powietrzu.
dodatkowo pocwiczysz w domu trening ogolnorozwojowy i bedzie ok wybież sobie to co mozesz z tego linku wczesniej
dlaczego planujesz schudnac w 2 miesiace? propnuje przedluzyc to na 3 miesiace i nie katowac sie az tak bardzo bedzie to lepsze dla twoego organizmu.
dodatakowo NIE GŁODUJ to najgorsze co moze byc jeszcze nabawisz sie jakiejs choroby (wzodów bać nadrzerki lub cos w tym stylu) ty musisz pobudzic organizm do zwiekszonej przemiany materii czyli spozywaj 6 posilkow dziennie (w małych porcjach) ogranicz spozywanie weglowodanow a zwieksz spozywanie białka.
suplementy typu termo fat burner lub l- karnityna mozesz stosowac ale po co skoro i tak masz dobre wymiki bez nich - szkoda kasy
Napisano Ponad rok temu
"suplementy typu termo fat burner lub l- karnityna mozesz stosowac ale po co skoro i tak masz dobre wymiki bez nich - szkoda kasy
jestem tego samego zdania
lepiej zainwestowac w dobrą diete
Uwarzam ze te wszystkie spalacze tłuszczu duzo nie pomagają, bardziej jest tu zastosowany efekt placebo.
oczywiscie pomijając Clen