Skocz do zawartości

Zdjęcie

Maciasgl-dziennik treningowy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

maciasgl
  • Użytkownik
  • 5 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:sport

Napisano Ponad rok temu

Maciasgl-dziennik treningowy
siemanko,
postanowilem zaczac prowadzic swoj blo treningowy :twisted:

no wiec moja przygoda z cieżarami zaczela sie 6 miesiecy temu(w tym w lecie niemialem dostepu do silowni zabardzo :-( )
zaczynalem od 45Kg na klate i wymiarow:
Waga:66Kg
wzrost: 179cm
bic:29,5
klata 93 na wdechu
pas 82cm
Udo: 40
łyda:34.5

moje pierwsze 2 miesiace(czyli do konca czerwca) to bylo robienie 20 seri wyciskania na klate i oprocz tego pompeczki podciaganie na drązku i biceps hantelkami.
wymiary poszly slabo pamietam, ale sila na klate poszla z 45KG na 65KG. puzniej zaczely sie wyjazdy letnie i przez miesiac nie chodzilem na silke. W sierpniu byl wielki powrot i odrabianie strat bo sila spadla do 60 kg na plaskiej. do konca sierpnia podnioslem 68kg
I od tego czasu zaczelem powaznie trenowac treningiem HST. oprucz tego staralem sie duzo jesc regenerowac i inne duperele typu posilki potreningowe i te sprawy. 3 tygodnie temu skonczylem pierwszy HST i jestem bardzo zadawolony :mrgreen: ot aktualne wymiary:

+12kg wyciskanie 80KG
a
Waga:74 kg
wzrost: 182cm
bic:34
klata:109 na wdechu
pas 81.5cm
Udo: 50cm
łyda:37.5

aktualnie robie Sd(czyli przerwe w treningach) do kona nastepnego tygodnia a puzniej znowu HST. diete i trening wrzuce na początku nastepnego tygodnia.
pozdro 8)
  • 0

WBD

ziomal

• Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4088 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:(: Cezar Project :)

Napisano Ponad rok temu

Re: Maciasgl-dziennik treningowy
Bardzo ładnie. Potwierdza się moja "teza", że HST daje świetne efekty. Powiedz jeszcze - ile ważyłeś przed HST.
Życze dalszych sukcesów - jak czegoś byś nie wiedział - zapraszam dział [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

• 0

maciasgl
  • Użytkownik
  • 5 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

przed HSt wazylem 70Kg a po 76 Kg i sie troszke obtluscilem wiec przez ostatnie 3 tygodnie redukcja byla i teraz 73-74kg. Teraz juz nie bedzie mi tak latwo zdobywac masy
bo oprucz silowni mam 2 treningi basenu i 3 kosza... damy rade :twisted:
  • 0

andyrage

Moderator na okresie próbnym

• Użytkownik
  • PipPip
  • 56 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

niezłe wyniki :-) jak skończysz kolejne HST to napisz o postępach.chociaż dobry system reklamuje sie sam :-P Pozdro
  • 0

jasqoo
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1063 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:rally

Napisano Ponad rok temu

a jakie spulementy brales jaka dieta??
przed HST miales 179cm a po 182- to po tym sie rosnie do gory czy ty tak sam ??
  • 0
--===Only The Strong Survive===--]
[you] looknij na moj dziennik: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

maciasgl
  • Użytkownik
  • 5 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

nie pisalem ze przed hst tylko przed rozpoczeciem treningow czyli 6 miesiecy wczesniej. Co do hst to wlasnie zaczynam 5 tydzien i powiem ze narazie powiekszalem sie tylko na pietnastkach a potem zaczolem sie lekko odchudzac i malo jesc i sa spadki, ale spoko jeszcze 4 tygodnie wiec bedzie dobrze :twisted: potem przerwa dwutygodniowa i wyjazd w gory, a potem kreatynka i bedzie git 8)

[ Dodano: 29-01-2005, 12:00 ]
wlasnie skonczyłem moje HST:-)

moim priorytetem byla klata a puzniej ramiona i tak:
waga 4 kg z 73-74 na 77-78:-)
barki zuwazalnie urosly(wczesniej ich nie cwiczylem:-P)
udo+ 4 cm z 48 na 52(nog tez wczesniej
bicek + 2cm z 34 na 36:-)
klata z motylami+ 4,5cm z 105,5 na 110:-)
przedramie+ 1 cm

łydka i plecy niezwiekszyly sie zauwazalnie bo je olewalem a pas urusl troszeczke(1,5cm)

AHa i dla mnie bardzo wazne:-P wyciskanie na ławie +12kg z 78 na 90(dzisiaj ustanowiony rekord):-))

Ogulnie jestem bardzo zadowolony, teraz mam dosc dlugie SD bo jade w gory na 2 tygodnie a potem szykuje sie do nastepnego cyklu do ktorego zamierzam brac pierwszy raz kreatynke.Mam nadzieje ze uda mi sie wycisnac 100kilo jest to moim duzym celem wiec trzymajcie kciuki!!!!!
POZDRAWIAM SERDECZNIE!!!!

[ Dodano: 29-01-2005, 11:13 ]
wlasnie skonczyłem moje HST :-P
waga 4 kg z 74 na 78urosly
udo+ 4 cm z 48 na 52(nog tez wczesniej ie cwiczylem)
bicek + 2cm z 34 na 36
klata z motylami+ 4,5cm z 105,5 na 110
przedramie+ 1 cm
barki zauwazalnie (wczesniej ich nie cwiczylem)

łydka i plecy niezwiekszyly sie zauwazalnie bo je olewalem a pas urusl troszeczke(1,5cm)

AHa i dla mnie bardzo wazne wyciskanie na ławie +12kg z 78 na 90(dzisiaj ustanowiony rekord)

Ogulnie jestem bardzo zadowolony, teraz mam dosc dlugie SD bo jade w gory na 2 tygodnie a potem szykuje sie do nastepnego cyklu do ktorego zamierzam brac pierwszy raz kreatynke.Mam nadzieje ze uda mi sie wycisnac 100kilo jest to moim duzym celem wiec trzymajcie kciuki!!!!!
POZDRAWIAM SERDECZNIE!!!!

[ Dodano: 29-01-2005, 6:43 ]
wlasnie skonczyłem moje HST
waga 4 kg z 74 na 78urosly()
udo+ 4 cm z 48 na 52(nog tez wczesniej ich nie cwiczylem
bicek + 2cm z 34 na 36
klata z motylami+ 4,5cm z 105,5 na 110
przedramie+ 1 cm
barki zauwazalnie wczesniej ich nie cwiczylem

AHa i dla mnie bardzo wazne wyciskanie na ławie +12kg z 78 na 90(dzisiaj ustanowiony rekord)

POZDRAWIAM SERDECZNIE!!!! :twisted:
  • 0