desperacja...
Napisano Ponad rok temu
Mam problem, a konkretnie to jestem zdesperowany O_O. Waze 83kg mam 187cm wzrostu i 17 lat. Cwicze 2 tygodnie na silowni, wczesniej nigdy tak na powaznie nie cwiczylem. Przez te 2tyg i zamierzam jeszcze 2 (6 treningow) robic ogolnorozwojowy. Moj problem, a raczej depresja opiera sie na tym, ze na moje optimum na sztandze (tak zebym zrobil 3-4 serie po 10 powtorzen) to uwaga... 2x7kg + gryf O_O. W sumie to dziwnie wyglada kiedy ktos taki jak ja podnosi takie "ciezary" . Dzisiaj na treningu (wlasnie wrocilem) zaczalem sie powaznie zastanawiac czy nie zakupic sobie krety + cos dla lepszego wchlaniania... Wiem, bo czytalem to foro wczesniej i przewaznie polecacie kreatyne po 6miesiacach czy nawet wiecej cwiczen... Ale jesli ja mam az TYLE sily to co ja mam zrobic :beksa: . Aha jeszcze dieta... Jesli chodzi o diete to staram sie jesc wiecej jogurtow, ryzu, pieczywa razowego i ograniczyc "zly pokarm". Nie wiem czy dieta jest tak istotna w treningu ogolnorozwojowym... Kiedy przyszedlem pierwszy raz na silke zrobilem z 6 czy nawet 7 serii z zalozonymi obciaznikami 10kg - wiem ze to bylo za duzo ale kto mial mi powiedziec ?
Prosilbym o wypowiedz kogos obeznanego w temacie, czy moja depresja jest sluszna, czy moge wziac krete, czy powinienem... Aha i prosilbym jeszcze zeby ktos mi polecil jakiegos FatBurnera, choc tlusty bardzo nie jestem, po prostu moje miesnie brzucha nie sa widoczne... No moze troszke
pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
hoo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na dzień dzisiejszy nie bierz żadnych odżywek.
Rozpisz swój dokładny plan treningowy (może są w nim jakieś błędy). Poza tym ogólnorozwojówkę nie rób przez tylo 4 tygodnie, a przez około 8 tygodni - musisz przyzwyczaić swój organizm do wysiłku fizycznego.
Pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
Brzuch:
Sklony na lawce poziomej - 3 serie 15 sklonow
Grzbiet:
Unoszenie tulowia z opadu - 3x15
Przyciaganie linki w wyciagu dolnego w siadzie plaskim 2x12-15
Sciaganie drazka nachwytem w siadzie do klatki 2-3x15 [to po sztandze]
Nogi:
Prostowanie nog w siadzie - 3x20
Sciaganie kolan w siadzie - 3x20
Wypychanie ciezaru na maszynie, suwnicy - 2x20
Wspiecia na palce w siadze (lydki) - 2x20
Klatka:
Rozpietki w siadzie na maszynie - 2x12
Wyciskanie sztangi na lawce poziomej - 2-3x10
Ramiona:
Uginanie ramion ze sztangielkami podchwytem 'supinacja' - 2x12 [biceps]
Prostowanie ramienia ze sztangielka w opadzie tulowia - 2x12 [triceps]
To w sumie wszystko... prosze o pouczenie i pokute
Napisano Ponad rok temu
Tylko dzielony.
Tutaj masz link do ogólnorozwojówki:
::: Trening ogólnorozwojowy :::
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Dzieki za link, choc juz go widzialem, lecz typek od silki powiedzial mi ze ma robic taki =/
Wiec mowisz ze taki trening przyniesie rezultaty ? Mam nadzieje ze szybko, nie chce wyciskac cale zycie 20kg ;o
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ćwiczenie jumpa :)
- Ponad rok temu
-
prosze o trening
- Ponad rok temu
-