Nerwy
Napisano Ponad rok temu
Co mam robic? Pomozcie cos.
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
a tak na serio to jestes choleryk tak jak ja czy Ava jak nad tym nie mozesz zapanowac to spytaj sie lekarza o jakies leki uspokajajace
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(chociaz siorze mlodszej po lbie siem czasem dostanie %-) )
ale dziewczyny nigdy nie uderzylem
co do agresora to tez mam takie leki jak ty koksiarz :roll: wcale fajne to nie jest (choc ciezko mnie sprowokowac do bojki, ale jak siem komus juz udaje...)
koksiarz jesli na prawde nie mozesz sobie z tym poradzic poradz siem lekarza co do jakichs srodkow uspokajajacych czy cos w tym stylu..
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Opowiem Wam oststnia akcje:
Bylem z laska w knajpce i tam przyszlo jej 3 kolegow i wlaczyl mi sie agresor jak do niej taki kolega oczko puscil, i zaczolem mu napierdalac (podobno ma 3 zeby wybite, hrzastki w nosie pokruszone i cos ze skroniami), potem jego kolega sie wstawil za nim i tez dostal (pizda pod okiem) trzeci kolega siedzial cicho bo niewiedzial co sie dzieje, potem jakis koles wkroczyl w akcje w tamtych obronie (ma podobno nerke zbita, oczy podbite i rozjebalem mu butelke z piwa na glowie i ma rozcieta)
I teraz mnie paly scigaja.
W zyciu bzm takiej royjebuchz nieyrobil, wogole nieskrzzwdyil bym nikogo tak, a tu akurat tak wszylo...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mnie trudno zdenerwowac - mnie czesto nie da sie zdenerwowac ;]
w skrocie mowiac to pierdolami sie nie przejmuje ;] bo tak glebiej sie zastanowic to 99% rzeczy, sytuacje itp. ktore was denerwuja to pierdoly, ktorymi nie warto sobie glowy zawracac ;] z gory ludzie tak kurwesko sobie zycie komplikuja, ze glowa mala ;-)
obczaj motyw ile przez te glupie oczko do twojej kobiety narobiles sobie tkz. bigosu ;-)
hehe jezeli masz chcec mozesz po medytowac lecz watpie bys mial checi ;-)
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Ja ostatnio z dwoma bracholami na baletach sie napierdalalem i jeszcze koles dostal wpierdol bo chcial przycynic i zapanowac nad sytuacja :-) i zakaz wstepu na bale mialem bo porozpierdalalem kilka rzeczy :-( ale szef to moj znajomy wiec dalej hasam na imprezki.A do tej sytuacji doszlo bo pewnie alko piles
Krawaty wiąze i usuwam ciąze
Napisano Ponad rok temu
zeby mnie do bojki wlaczyc to prawie niemozliwe, najpierw trzeba mnie wkurzyc potem uderzyc pare razy i jak odczuje to sie wkurzam raz mlody za to z glana w leb dostal
Koksiarz tutaj sie bardziej przyda nauka panowania nad sobą musisz pocwiczyc
Napisano Ponad rok temu
Nieda rady na takie cos...co do policji niemartw sie psami , w ostatecznosci ugadaj sie z tymi pedalami co wpierd** dostali , u nas przynajmniej tak sie to zalatwia
Masz racje anar. ale wlasnie to jest ten jebany agresor wlancz sie i kurwa niepotrafie sie opamietac i zapanowac nad nerwami, boje sie ze kiedys cos bardzo zlego zrobie :-(obczaj motyw ile przez te glupie oczko do twojej kobiety narobiles sobie tkz. bigosu
Próbowalem, ale nieidzie...Koksiarz tutaj sie bardziej przyda nauka panowania nad sobą musisz pocwiczyc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w sumie to dostawalem psychotropy na uspokojenie...cos dawały....
Ale czasami mi tak odjebywało ze szok...ale juz sie wyleczylem....kobieta podobno lagodzi obyczaje..ale nie wiem co mozna zrobic w twojej sprawie ...moze jakies spacerki z ukochana we dwoje na lonie natury i odpoczynek....relaks....cos w tym styluu.. :?
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
%-))))))