czy moge jusz wziasc kreatynke?
Napisano Ponad rok temu
Zaczne od tego ze musialem przerwac trening z powodu roboty, ale dobsze mi to zrobilo, bo choc spadlem az o 4 kg-pozbylem sie niewielkiej oponki. Przedtem bralem jakies 7-8gww/kg wagi c.,chyba za duzo. Teraz po przerwie chce wrocic do treningow-ale tylko na półtora miesiaca-potem mam taki zapieprz,ze nie dam rady...Mam kreatyne w proszku monohydrate z Trec Nutrition 250g.
1.Czy ma to sens zeby wziasc ja teraz i cwiczyc przez te 45 dni?Wiem ze potem mam przerwe na ok. 3miesiace, w styczniu powrot znowu.
2.Czy podana firma jest dobra....
3.jak ją brac jakby co, z fazą nasycenia czy bez fazy ansycenia(moze ktos zna jakąś optymalną metode jak brac - jestem ektomorfikiem raczej)
4. Powiem tez, ze bralem kiedys kreatyne 2krotnie - to bylo ze 3lata w tyl, i zero efektow, raz mialem z olimpu w tabl. raz z Hi-Teca ampulki.Czemu wtedy nic mi to nei dalo???
5. Czy ma sens kupowac jakies dodatkowe suplementy podczas brania kreatyny, jak tak to jakie?
6. Czy podczas cwiczenia na mase - dobrze jest brac jakies fast burnery, l-karnityne?
Troche sie rozpisalem, ale inaczej sie hcyba nei dalo, zeby odpowiedz uzyskana byla pelnowartosciowa.
pozdrawiam wszyskich z tego super forum!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1)raczej nie ma sensu - skoro wracasz przyrosty beda i tak szybkie - tak jak spadek po 3msc przerwie1.Czy ma to sens zeby wziasc ja teraz i cwiczyc przez te 45 dni?Wiem ze potem mam przerwe na ok. 3miesiace, w styczniu powrot znowu.
2.Czy podana firma jest dobra....
3.jak ją brac jakby co, z fazą nasycenia czy bez fazy ansycenia(moze ktos zna jakąś optymalną metode jak brac - jestem ektomorfikiem raczej)
4. Powiem tez, ze bralem kiedys kreatyne 2krotnie - to bylo ze 3lata w tyl, i zero efektow, raz mialem z olimpu w tabl. raz z Hi-Teca ampulki.Czemu wtedy nic mi to nei dalo?
5. Czy ma sens kupowac jakies dodatkowe suplementy podczas brania kreatyny, jak tak to jakie?
6. Czy podczas cwiczenia na mase - dobrze jest brac jakies fast burnery, l-karnityne?
2)dobra - choc wole 300g olimp ;-)
3)brac 5g/dziennie przez 8 tygodni - po trenignu w dzien trenignowy i rano naczczo w dzien bez treningiu
[ Dodano: Pią Sie 06, 2004 3:02 pm ]
4) to, ze kreatyna nie dzialala wynika z wielu czynnikow - brak diety, zly sposob brania, zle treningi, przetrenowanie itp. itd
5) oczywiscie, ze jest sens - jakie to zalezy od kasy ila masz ;-)
6)raczej nie - po co marnowac kase?
pozdro
Napisano Ponad rok temu
zastanawiam siem jeszcze nad czyms co w sposob naturalny mzoe pobudzic wzrost produkcji testosteronu w organizmie.(kozieradka i ne iwiem co jeszcze, pytalem o tribulusa a aptece i ne iwiedza nic na ten temat...dziwne)
Wiecie czy ta kozieradka daje efekt?
:3majsie:
Napisano Ponad rok temu
co do kozieradki to sproboj - tania jest
ja wierze ze dziala ;-)
bierz przez 3miechy, dzialanie kozie. powinines zauwazyc po ok. miesiacu
TT - w aptece ?? ja tam nie mam juz zaufania do farmaceutow od kiedy gdy chcialem kreatyne (zaznaczajac ze chce na mase; btw: to bylo baaardzo dawno temu - nie smiac siem ;[ ) probowali mi wcisnac l-karnityne :dostal: %-))))))))))))
zma - moze pomoc jesli masz niedobory (zaloze siem ze masz :PPP ) cynku
PS. nie ten dzial - przenosze do suplementacji :mrgreen:
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]